2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Eto o kocsija még mindig nálunk parkolForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-12 09:10:20
Még Magyarországon, a Csongrád Megyei Rendõr-fõkapitányság õrzött tárolójában van Samuel Eto o Bentley típusú luxusautója, ...
melyet a röszkei határátkelõhelyen foglaltak le a határrendészek júliusban.

A rendõrség tájékoztatása szerint az autó szakértõi vizsgálatát már elvégezték, de a szakértõi véleményt még nem állították ki, és az autólopással kapcsolatos nyomozás is tart. Egyelõre nem tudni, hogy a csaknem 40 millió forintot érõ autó mikor kerülhet vissza tulajdonosához.

A kocsit március 19-én, Milánó belvárosából, egy szálloda elõl lopták el Marko Arnautovictól, az Internazionale osztrák játékosától, aki arra az egy estére kapta kölcsön az autót Samuel Eto'o-tól. Arnautovic feljelentést tett a rendõrségen, a kocsi azonban hónapokig nem került elõ.

A luxusautóval két ukrán férfi jelentkezett a röszkei határátkelõhelyen még július 18-án este. Az útlevélkezelõnek gyanússá váltak, így alapos ellenõrzés alá vonták õket. A gyanú nem volt alaptalan, a vizsgálat közben ugyanis kiderült, hogy az autó valamennyi címkés azonosítóját kicserélték, helyükbe hamisakat tettek.

A további aprólékos vizsgálódás sem volt hiábavaló, a gépjármûszakértõk megtalálták a jármûvön elrejtett eredeti alvázszámot. Így az adattári ellenõrzés kiderítette, hogy a csaknem 40 millió forint értékû Bentleyt idén március 19-én lopták el Olaszországból. A Szegedi Rendõrkapitányság a gyémánt-fekete színû Bentleyt lefoglalta, az ukrán sofõrrel szemben pedig egyedi azonosító jel meghamisításának gyanúja miatt indítottak eljárást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!