2024. május 11. Szombat, Ferenc.
 
Teli volt fegyverrel a lövöldözõ lakásaForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-23 10:41:18
Harminc napra elõzetesbe került az áruházi lövöldözõ, lakásán kisebb fegyverarzenálra bukkantak a nyomozók.  
Töltények és kézigránátok is elõkerültek. Azt még vizsgálják, bûncselekményre készült-e a rengeteg fegyverrel a férfi és társa, aki viszont szabadlábon védekezhet.

A férfi két biztonsági õrt is megsebesített egy budapesti áruházban csütörtökön. A bíróság vasárnap harminc napra elõzetes letartóztatásba helyezte.

„A BRFK életvédelmi osztályának munkatársai házkutatást tartottak nála, a lakásban jelentõs mennyiségû lõszert, és egyéb közbiztonságra veszélyes eszközt foglaltak le” – mondta Kormos Endre, a Budapesti Rendõr-fõkapitányság sajtóügyeletese.

Baseballütõt és gumibotot is találtak, de a lakás tele volt éles lõszerekkel, sörétes fegyverbe való töltényekkel, sõt két kézigránátra is rábukkantak a nyomozók. A szakértõk még vizsgálják, hogy mûködõképesek-e. Egyelõre azt sem tudni, tervezett-e valamilyen bûncselekményt ezekkel a fegyverekkel a 24 éves férfi.

Csütörtökön történt a lövöldözés. A 24 éves fiatalembert társával együtt tetten érték, amint loptak. A biztonsági õrök egy hátsó helyiségbe vezették õket. A férfi ekkor rántott pisztolyt, az egyik õrt karon, a másikat hasba lõtte.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!