2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Ittasan ült a volán mögé- elkapták?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-06 15:49:54
Várták a hatóságok a szabályos vagy szabálytalan autósokat, akiknek ellenõrizték papírjait, de adott esetben a szondát is megfújatták velük. Nem hiába. Tudjon meg többet!

A Sámsoni úti buszfordulónál is várták a hatóságok a szabályos vagy szabálytalan autósokat, akiknek ellenõrizték papírjait, de adott esetben a szondát is megfújatták velük. Nem hiába.

 

 

Ismét ellenõrzésekre kell számítaniuk az autósoknak- leginkább a teherautósoknak. A rendõrség közlekedésrendészeti, közrendvédelmi és határrendészeti szolgálati ágai 2009. október 06-án, 07-én és 08-án napi 8 órában végzi a TISPOL akció keretében az ellenõrzést.

 

Mint kiderült, 2009-ben eddig 67 esetben okozott balesetet tehergépjármû Hajdú- Bihar megyében, ami az összes baleset 9 százalékát teszi ki. Elsõsorban tehergépkocsikat ellenõriznek a kivezényelt rendõrök, ám amennyiben szabálytalanságot észlelnek, más jármûveket is megállíthatnak.

A Sámsoni úti buszfordulónál is várták a hatóságok a szabályos vagy szabálytalan autósokat, akiknek ellenõrizték papírjait, de adott esetben a szondát is megfújatták velük. Nem hiába. Az ellenõrzés elsõ napján már volt, akinek azonnal bevonták a vezetõi engedéyét, hiszen ittas állapotban ült a volán mögé.

 

 

A rendõrség szigorúan veszi a vezetési- és pihenõidõ be nem tartását is, amelyet tapasztalatuk szerint leginkább a harmadik országokbeli sofõrök szegnek meg.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!