2024. május 5. Vasárnap, Györgyi.
 
Droggal bukott és lökdöste a rendõröketForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-22 17:06:21
A zavartan viselkedõ, agresszív férfi luxusautójából droggyanús por került elõ. A 26 éves enyingi férfit a Cozma-gyilkosság ügyében keresték.

Rátámadt a rendõrökre egy autós, akit csütörtökre virradó éjszaka igazoltattak Székesfehérváron. A zavartan viselkedõ, agresszív férfi luxusautójából droggyanús por került elõ. Kiderült, hogy körözik is.

 

A Független Hírügynökség információi szerint a Veszprém Megyei Fõügyészség munkatársai a Cozma-ügy kapcsán szeretnének találkozni az enyingi férfival egy ideje.

A rendõrök az éjszaka Székesfehérváron igazoltattak egy autóst, akinél nem volt igazolvány. Az általa bediktált adatok alapján a központi nyilvántartásban az adatokhoz tartozó fénykép nem hasonlított rá. Ez feltûnt a rendõröknek, úgyhogy megmondták neki, hogy elõ fogják állítani - közölte csütörtökön a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság. A férfi ekkor el akart menni, többször megfogta a rendõrök ruháját, lökdöste õket. Végül testi kényszerrel a földre vitték és bilincset raktak rá.

A zsebébõl elõkerült egy zacskó, benne droggyanús fehér porral. Vér- és vizeletvételre is elvitték emiatt, az orvos "befolyásoltnak" minõsítette. Kiderült, hogy a Veszprém Megyei Fõügyészség garázdaság miatt körözi is. Õrizetbe vették és eljárás indul ellene hivatalos személy elleni erõszak miatt is.

A Független Hírügynökség információi szerint a 26 éves enyingi férfit a Cozma-gyilkosság ügyében keresték. Ezt az információt a Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányságon megerõsítették, részletekrõl azonban nem tudtak beszámolni. Úgy tudni, a férfi azok között van, akik ott voltak a gyilkosság idején a szórakozóhelyen és részt vettek a kézilabdázó Marian Cozma megölése elõtt kitört verekedésben.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!