2024. május 7. Kedd, Gizella.
 
Ingyenes képzés indul újra a kertbarátoknakForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2015-01-10 20:25:47
A Kertészek, kertbarátok Hajdú-Bihar megyei szövetsége az idei népfõiskolai továbbképzésen is szívesen látja mindazokat, akik szeretnének találkozni hobbitársaikkal, és felfrissítenék vagy bõvítenék tudásukat az alábbi témakörökben.

Január 9., péntek: 9–12 óra, téma: A gyümölcstermesztés kihívásai és a legfontosabb feladatai. Elõadó: dr. Gonda István, professzor emeritus (DE Kertészettudományi Intézet). Hogy csinálom? Tapasztalatát átadja Csõsz Zsigmond kertészmérnök.

Január 23., péntek, 9–12 óra, téma: Újabb kihívások és megoldásuk módjai a szõlõtermesztésben. Elõadó: dr. Rakonczás Nándor egyetemi tanársegéd (DE Kertészettudományi Intézet). Hogy csinálom? Tapasztalatát átadja Szöllõs László, a Radnóczi Ferenc Kertbarát kör elnöke.

Február 6., péntek: 9–12 óra, téma: Növényvédelem a házi kertekben. Elõadó: dr. Tarcali Gábor, a Magyar Növényvédõ Mérnöki Kamara elnöke. Hogy csinálom? Tapasztalatát átadja Petõ József a Mathiász János Kertbarát kör elnöke.

A kéthetente zajló rendezvények helyszíne az Újkerti Közösségi Ház moziterme (Debrecen, Jerikó utca 17–19.). Mivel a terem használatáért a közösségi ház nem kér pénzt, így a továbbképzésnek sincs részvételi díja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!