2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Döntõben a szexis bikinis KirálynõForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-10 17:57:11
Szépségkirálynõnk  bekerült a Miss Swimsuit döntõjébe Mit jelent ez?

Zajlanak az események a Miss Earth világdöntõjének felkészítõ táborában és Kocsis Korinna szereplése eddig több, mint figyelemre méltó: szépségkirálynõnk ugyanis bekerült a Miss Swimsuit döntõjébe

 

Ez azért jelentõs, mert aki a részversenyeken jól szerepel, az nagy eséllyel vághat neki a 22-i nagydöntõnek.Hihetetlen médiafelhajtással zajlanak az események a Fülöp-szigeteken a Miss Earth idei döntõjén, ahol a hazánkat képviselõ Kocsis Korinna nagy népszerûségnek örvend az itt élõk, és a szervezõk körében is.

 

A rendezvények során a 85 lány különbözõ elõdöntõkön vesz részt. Legelsõnek a Miss Swimsuit, egy látványos bikini show került megrendezésre, ahol a versenyzõk bemutathatták bájaikat, a zsûri pedig a külsõ megjelenést értékelve kiválasztotta a tizenöt legszebb fürdõruhás Miss Earth-t. Korinna többek közt a brazil, a venezuelai, a kubai és a legnagyobb esélyesnek kikiáltott spanyol lánnyal együtt bekerült a döntõbe, ami már önmagában is óriási eredmény.

A hét változatos programjai között a jótékonysági rendezvények mellett számos kellemes program is vár a lányokra. Így ellátogatnak a szigetek legnagyobb vízi vidámparkjába is, ahol a Miss Talent döntõjére kerül majd sor. A több mint 7000 szigetet számláló ország egyik legszebb helyére, Boroacay-ra november 18-án érkeznek a versenyzõk, ahol 22-én rendezik a világdöntõt.

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!