2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Az olaszok az esélyesek, de ne becsüljük le fiainkatForrás: Hajdú-bihari Napló
Utolsó módosítás: 2016-03-22 18:41:56
Lejátssza elsõ vb-pótselejtezõs meccsét a magyar futsalválogatott az olaszok ellen.

Miskolcon, a Generali Arénában feszülnek egymásnak kedden 18 órától a magyar és az olasz futsalosok, a tét a világbajnoki részvétel. Két találkozón dõl el a továbbjutás, a visszavágót majd április 13-án rendezik az olaszországi Pratóban, de az kijelenthetõ, hogy már az elsõ összecsapáson sok minden eldõlhet.

A papírforma alapján a világ egyik legjobb együtteseként nyilvántartott olasz gárda az esélyesebb a vb-részvételre, ugyanakkor badarság lenne lebecsülni a „mi fiainkat”, akik többször bizonyították már (például legutóbb néhány hete az Európa-bajnokságon Spanyolországgal szemben), hogy egyre közelebb kerülnek az elithez.

Múlt kedden Hollandiával játszott felkészülési mérkõzést Sito Rivera alakulata, Dróth Zoltán duplájával 2–0-ra a honiak bizonyultak jobbnak – ahogy azt a legjobbjaink közül többen is kiemelték, a siker önbizalmat adhat nekik Olaszország ellen.
Nem lehetetlen

– Az olaszok nagyon erõsek, õk az esélyek a párharcunkban, hiszen stabilan a világranglista elsõ öt helyezettje közé tartoznak, játékosaik topklubokban játszanak. Ettõl függetlenül az a célunk, hogy meglepjük õket, és kijussunk Kolumbiába. A szlovákoknak is sikerült nyerniük ellenük a közelmúltban, így nem lehetetlen a feladat – mondta Harnisch Ákos az mlsz.hu-nak.

Az MVFC-Berettyóújfalu ismét több játékost ad a válogatottba, Dávid Richárd, Gál István, Rábl János, Trencsényi János és Komáromi Péter harcolhat a vb-ért.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!