2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Õrizetben a hajléktalant kirabló berettyóújfalui férfiForrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2011-10-20 15:09:49
Berettyóújfalu, Debrecen - Egy 21 éves berettyóújfalui férfit vettek õrizetbe a debreceni rendõrök, aki tegnap késõ este Debrecen, Petõfi téren lévõ sörözõ és a Homokkerti felüljáró között, fallal ellátott sötét területen egy hajléktan férfit megtámadott.

Az elkövetõ a hajléktalant hátulról megfogva a földre rántotta, elvette övtáskáját, majd két alkalommal ököllel, nagy erõvel arcon ütötte, ruházatát átkutatva a nadrág zsebébõl kivette a pénztárcáját, s az abban lévõ 60 forint készpénzt kivette, majd a tárcát a sértetthez vágta. Ezek után a sértettõl elvett övtáskával távozott. A sértett telefonon értesítette a rendõrséget.

A belvárosi járõrök ekkor a Homokkerti felüljáró alatti szerviz úton igazolásra szólítottak fel egy ott sétáló férfit, de mivel nem tudta magát hitelt érdemlõen igazolni a rendõrök elõ akarták állítani. Ekkor szólalt meg a rendõrségi rádió, hogy egy hajléktalant kirabolt egy világos melegítõben lévõ, kapucnit viselõ férfi, akinél egy fekete övtáska van. Az éppen igazoltatott férfire illett a leírás, valamint megtalálásra került a hajléktalan férfitól eltulajdonított övtáska is, ezért arendõrök elfogták, megbilincselték, majd a sértett segítségére siettek, akihez mentõt hívtak.

Az elvégzett orvosi vizsgálatok alapján a sértett a cselekmény során 8 napon túl gyógyuló orrcsonttörést szenvedett el.

A bûntettet elõéletû 21 éves elkövetõt a belvárosi járõrökDebreceni Rendõrkapitányságra elõállították, ellene a Bûnügyi Osztály õrizetbe vétele mellett, rablás bûntett miatt indítottak eljárást, elõzetes letartóztatásáról pénteken dönt a Debreceni Városi bíróság.

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!