2024. április 26. Péntek, Ervin.
 

Egy évvel meghosszabbítják a diplomamentõ programot, január 12-tõl ismét lehet jelentkezni a képzésekre, amelyek februárban indulnak - mondta Pákozdi Szabolcs, a programot megvalósító Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Kft. (OFA) ügyvezetõ igazgatója csütörtökön az MTI-nek.

Nézze meg, hogy hol mérik a gépjármûvek sebességét Hajdú-Bihar megyében januárban!

Pihenõs évünk lesz?2015-01-01 13:20:26

Van egy – illetve egybõl hét – jó hírem a munka hõseinek. Ha élhetek az idõjósok kifejezésével, „elõreláthatóan” hosszú hétvégékkel teli évünk lesz 2015-ben. Sipeki Attila jegyzete.

Január elsejétõl fix árfolyamon számítják majd ki a törlesztõrészleteket a bankok, jövõ év február elsején életbe lép a fair banki törvény és az elszámolásnál, valamint a forintosításnál is ez a dátum számít fordulónapnak.

Jövõre 105 ezer forint lesz a minimálbér, a garantált bérminimum összege 122 ezer forint, a vállalkozási szférának ajánlott béremelés mértéke pedig 3-4 százalék. A jövõ évi bérmegállapodást a kormány nevében Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter írta alá a munkaadói és munkavállalói érdekképviseletek vezetõivel hétfõn.

Jövõre három szombat lesz munkanap. Az errõl szóló rendelet a Magyar Közlöny szerdai számában jelent meg.

« Előző « 3. oldal »