2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Megint megmutatta az MVFC2014-12-06 16:16:58

Berettyóújfalu - Lovas Norbert két góljával 2-0-ra verte a Berettyóújfalu az idegenlégiósokkal teletûzdelt Gyõrt.

Sokgólos meccseken túl2013-02-20 10:26:40

 

DEAC Armada - Gödöllõi Bikák | Fotó: Derencsényi István
Mindkét hajdú-bihari egylet hazai pályán fogadta ellenfelét a férfi futsal NB I. alapszakaszának utolsó elõtti, 21. fordulójában. Az Újfalu esélyt sem adott ellenfelének, a DEAC közel volt az újabb bravúrhoz.

 

Immár az NB I-ben játszanak a polgárõrök
Komádi – A polgárõrségrõl szóló új törvény olyan jogosítványokkal is felruházza a testület tagjait, amikkel eddig nem rendelkeztek, és ez esetenként gátja volt a még eredményesebb munkavégzésnek – tájékoztatta a Naplót Tóth Attila, a 4 ezer 200 tagot számláló Hajdú-Bihar Megyei Polgárõr Szövetség elnöke annak kapcsán, hogy a testület Komádiban rendezte a közgyûlését.


Berettyóújfalu, 2012. május 31., csütörtök (MTI) – A címvédõ Gyõr 4-0-ra nyert a Berettyóújfalu vendégeként a futsal NB I döntõjének második, csütörtöki mérkõzésén, így már csak egy siker választja el a végsõ gyõzelemtõl.


Berettyóújfalu – Gólzáporos gyõzelmet aratott a Mezei-Vill FC csapata hétfõ este a férfi futsal NB I-ben: a berettyóújfalui Pálfi István Rendezvénycsarnokban lejátszott mérkõzésen 11-1-re nyertek a házigazdák az Újszegedi TC ellen.

« 1. oldal »