2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Heti horoszkóp 2009. augusztus 10. – 17. Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-08-10 13:30:34
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját!
2009. augusztus 10. – 17.
Kedves Bak!
Meglehetõsen ingerlékeny hangulatban indulhat ez a heted. A családod, a szüleid és különösen az édesanyád fog tudni jól felbosszantani, de csak ha hagyod. Vedd észre, hogy mi a gyenge pontod! Mire „ugrasz”? Szerencsére a hét közepére ismét a régi, türelmes éned fog dominálni. Két területre kell majd vigyáznod: a pénzedre és a testi épségedre. Mindkét témában tanácsos megfontoltnak és következetesnek lenned. Ne siess, és ne hagyd magad sürgetni senki és semmi által! A hétvégén az egészségeddel kell törõdnöd. Nem halogathatod tovább! Itt az ideje, hogy magaddal is foglalkozz. Tudod jól, hogy kimerülten, fáradtan nem vagy kellemes társaság. Most a friss levegõn, kinn a szabadban töltõdhetsz a leggyorsabban.
Kedves Vízöntõ!
Ha sikerül a hét elején bölcsen hallgatnod, akkor esélyed van rá, hogy kellemes lesz a heted, de ha nem fogod be a megfelelõ pillanatban a szádat, akkor olyan konfliktusba keveredhetsz, amibõl nehéz lesz kimászni. Ne utólag mondd magadnak: ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna! A hét közepén tisztelettel kellene felnézned valakire. Nem kell megalázkodnod, de jó lenne, ha végre el tudnád ismerni, hogy valaki többet tud nálad. Vedd észre, hogy a javadra válik, ha nálad okosabb emberek társaságában vagy. Tõlük lehet tanulni. A hétvégén elemedben leszel. A közérzeted és a hangulatod is remek lesz, fõleg, ha kimozdulsz otthonról. Menj kirándulni, biciklizni vagy sétálni! Minél többet legyél kinn a szabadban!
Kedves Halak!
A hét elején kirobbanhat egy olyan vita, amely már jó ideje készülõdik, ez érintheti a párodat és/vagy a szüleidet. A megoldás az õszinte, feltáró beszélgetés lehet. Minden ki nem mondott szó bomlasztó erõvé válik. Ha nem tudsz az érzéseidrõl beszélni, akkor kérdezz! Ne faggatózz, hanem udvariasan kérdezz! A hét közepén legyél óvatos a közlekedésben! Most a túlzások rejtik a legnagyobb balesetveszélyt. Ne menj túl gyorsan! Ne akarj egyszerre túl sok dolgot elintézni! Ha sikerül mértékletesen közlekedned, nem lesz bajod. A hétvégén foglalkozz a családoddal! Élj végre magánéletet! Találjatok ki valami vidám, közös programot! Pl. tekebajnokság vagy bicikliverseny stb.
Kedves Kos!
Te tipikus sprinter vagy. Tudsz róla? Ez a heted úgy indul, ahogy egy rövidtávfutó „kilövi” magát a startpisztoly eldördülésekor. Iszonyú energiával „robbansz bele” a hétfõbe. Vigyázz, hogy se te, se senki más ne sérüljön meg! A jó szándék nem mentség arra, hogy „átvágtass” bárkin. A hét közepén lesznek kellemes, békés percek, de lesz feszültség is. Ez utóbbi érzékenyen érinthet, ha a pénzügyeid nincsenek rendben. Megfontoltan vagy inkább visszafogottan költekezz! Találd meg a helyes mértéket! Ettõl függetlenül hétvégén elutazhatnál. Nyár van, és hétvége. Miért ülnél otthon? Számíts rá, hogy ha nem mozdulsz ki, egyre nehézkesebb és egyre energiátlanabb leszel! Az pedig nem a te stílusod…
Kedves Bika!
Mivel te alapvetõen nyugodt, sõt kissé lassú vagy, rosszul tolerálod a sietõs embereket. A hét elején idegesítõek lehetnek a közeledben azok, akik összevissza kapkodnak. Az egyik dolgod, hogy ne vedd át az õ pörgésüket, a másik, hogy ne avatkozz bele a dolgaikba. Ha nem így teszel, nagyon feszülten indul a heted, sõt ezzel megmérgezheted az egész hetet. A hét közepén kis idõre lecsillapodik körülötted minden, de aztán megint számítanod kell valami eseményre, amely felkavarhat. Aggódhatsz a családod vagy a munkád miatt. Állj meg egy pillanatra, és vizsgáld meg, hogy tehetsz-e bármit! Ha igen, tedd meg! Ha nem, akkor fogadd el! A hétvégén menj ki a szabadba! Minél többet legyél friss levegõn!
Kedves Ikrek!
Nagyon vigyázz, mert a hét konfliktussal indulhat számodra! Se a szüleiddel, se más családtagoddal ne vessz össze! Ennek a nézeteltérésnek sokkal súlyosabbak lehetnek a következményei, mint azt gondolnád. Mindenáron kerüld el, elõzd meg, vagy térj ki! Ha ez sikerül, akkor hét közepén elégedettség és boldogság fog elönteni. Az lenne az igazi, ha ez hálával is társulna. Ne kövesd el azt a hibát, hogy elbízod magad! Maradj csendes és szerény! Az sem baj, ha titokban tartod mindazt, amire rájöttél. Most szabályos öngól, ha mindent elkotyogsz. Válogasd meg a bizalmasaidat! A hétvégén remekül leszel lelkileg, szellemileg és fizikailag, fõleg, ha kimozdulsz a négy fal közül. Menj ki a szabadba!
Kedves Rák!
A hét legelején lehet, hogy jó okod lesz megsértõdni, de inkább ne tedd! Már másnap kiderülhet, hogy a másik tévedésbõl vagy védekezésbõl támadott meg. Gyorsan nyilvánvalóvá válik, hogy õ sokkal nagyobb bajban van. Ne sajnáld, ne nézd le! Segíts neki! A hét közepén se a költekezést, se a spórolást ne vidd túlzásba! Gondold át, hogy mire van anyagi kereted, és mire nincs! A gazdasági válságtól függetlenül aktuális, hogy mindenki józanul mérlegeljen. A hétvégén óvatosan közlekedj! Ne siess sehova, semmilyen indokkal! Fogadd meg a régi tanácsot: lassan járj, tovább érsz!  Jól tennéd, ha sokat pihennél. A szabadnap azt jelenti, hogy szabadon eldöntheted, mivel töltöd az idõdet. Tedd ezt!
Kedves Oroszlán!
Ha eddig nem vetted komolyan a figyelmeztetést, akkor most már muszáj lesz. Figyelj jobban a kiadásaidra! A hét elején, bár jó formában leszel, nyomasztóan hathat rád ez a téma. Hidd el, nem olyan nagy a baj, mint elsõ látásra tûnik. A hét közepén párkapcsolati és/vagy munkahelyi nézeteltérések bosszanthatnak. Legyél határozott, de ne legyél erõszakos! Vedd elõ azt a nagyvonalú énedet, amely képes a kicsinyes érdekeken és sértõdésen felülemelkedni! Ha tudsz mosolyogni az emberi gyarlóságokon, akkor gyorsan túl leszel ezen a pár feszült napon. A hétvégén a pároddal, a barátaiddal, a gyerekeiddel menjél ki a természetbe! Minél többet vagy friss levegõn, annál vidámabb és felszabadultabb leszel.
Kedves Szûz!
Amennyiben békés, nyugodt hétre vágysz, muszáj elnézõbbnek lenned önmagaddal és embertársaiddal is. Tudatosítsd, hogy senki sem tökéletes! Fogadd el, hogy páran körülötted olykor hibáznak! Ne sejts emögött se szándékosságot, se rosszindulatot! Ha képes vagy megértõen és engedékenyen viszonyulni mindenkihez, kellemes lesz ez a heted, de ha nem, akkor folyamatosan bosszankodhatsz valamin. A hét közepén könnyebb lesz türelmesnek lenned, fõleg, ha a testi-lelki egészségeddel is törõdsz. Próbálj meg minél többet mezítláb járni! Közben képzeld el, hogy a talpadon keresztül beszívod az anyaföld erejét! Ettõl nõ a biztonságérzeted, és kiegyensúlyozottabb leszel. Így a hétvégéd is vidám és felszabadult hangulatban telhet…
Kedves Mérleg!
A heted olyan találkozással indul, amely nagy lökést adhat neked. Ez a fiatalos energia lehet, hogy kissé provokáló, de végre továbblendíthet. Nem biztos, hogy ismeretlen, új emberrel kell találkoznod, lehet, hogy jól ismered õt, de most új oldaláról is megmutatkozik. Ne siess a következtetés levonásával! Adj magadnak és a másiknak is elegendõ idõt! A hét közepén szem- és fültanúja lehetsz olyan konfliktusnak, amely téged nem érint közvetlenül, mégis megdöbbenthet. Legyél észnél! Maradj kívül! Ha segíteni akarsz, akkor azt csak pártatlanul teheted. A hétvégén kiváló hangulatban leszel. Életvidámságodat fokozhatod, ha sokat leszel kinn a szabadban. Menj kirándulni vagy jó nagyokat sétálni!
Kedves Skorpió!
A hét elején azt tapasztalhatod, hogy a környezetedben többen is komoly bajba kerülnek. Nélkülözhetetlen, hogy ne vedd át az õ terheiket! Bátorítsd és biztasd õket, de ne akard helyettük megoldani a problémáikat! Az igazi segítség nem az, ha elveszed tõlük a nehézségeket, mert ezzel erõtlenné válhatnak. A hét közepén izgalmas, felkavaró találkozások és beszélgetések várnak rád. Ne térj ki! Menj bele! Még akkor is, ha frusztrál, provokál vagy elbizonytalanít! Abból fogsz a legtöbbet tanulni, ami szembesít. Õrizd meg a nyitottságodat, és akkor rengeteget kapsz! A hétvégén a magánéletedre koncentrálj! Legyél minél többet a családoddal! Töltõdj, mert máskülönben nem fogod bírni a következõ heti hajtást!
Kedves Nyilas!
Fantasztikusan jól indul a heted. Még a párkapcsolati és/vagy munkahelyi viták sem lesznek képesek elvenni a kedved. Ne is hagyd! És ne szégyelld, hogy jól vagy! Beszélj õszintén arról, amiben hiszel! Meglátod, a jó példa ragadós lesz. A többiek átvehetik a te derûdet, ha az meggyõzõbb, mint a panaszkodóké. A hét közepén fokozottan legyél óvatos a közlekedésben! A legnagyobb veszélyforrás a figyelmetlenség. Mindig csak arra koncentrálj, amit épp csinálsz, akár a zebrán mész át, akár kávét fõzöl, stb. A hétvégén szervezz közös programot a pároddal! Legyetek minél többet kettesben, és csak egymásra figyeljetek! Ha még nincs párod, akkor nyisd ki a szemed, mert a közeledben lesz!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!