2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Nekiütközött egy oszlopnak a Malév gépForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-08-24 09:11:29
Úgy tudni, hogy a balesetet valószínûleg a földi irányítószemélyzet figyelmetlensége okozta. További részletek a cikkben!  

Malév gép balesete Bukarestben

 

Gurulás közben, a repülõgépek parkolóhelyétõl a kifutópályára menet ütközött egy oszlopnak szombaton késõ délután a román fõvárosban a Malév Bukarest-Budapest között közlekedõ járata - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a légitársaság megbízott kommunikációs vezetõje.

 

6.40: Nem sokkal vasárnap reggel fél hét elõtt leszállt Budapesten az a Malév gép, amelyik a szombaton megsérült járat utasait hozta - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Hegedûs Ádám, a légitársaság megbízott kommunikációs vezetõje. A 102 utas mindegyike jól van, az éjszakát Bukarestben töltötték.

A Malév egyik járata gurulás közben, a repülõgépek parkolóhelyétõl a kifutópályára menet ütközött egy oszlopnak szombaton késõ délután a román fõvárosban. A balesetben a gép egyik szárnyának a vége sérült meg, a kár nem jelentõs. A 102 utas közül senkinek sem esett baja. Úgy tudni, hogy a balesetet valószínûleg a földi irányítószemélyzet figyelmetlensége okozta.



18.40

Vasárnap hajnalban érkeznek Budapestre annak Malév gépnek az utasai, amelyiknek Bukarestben sérült meg a szárnya szombaton délután. A Romániában rekedt 102 utast - ha kérik - a magyar légitársaság addig elszállásolja - közölte a Független Hírügynökséggel Hegedûs Ádám, a légitársaság megbízott kommunikációs vezetõje.

 

17.44


A repülõ gurulás közben, a repülõgépek parkolóhelyétõl a kifutópályára menet ütközött egy oszlopnak szombaton késõ délután a román fõvárosban.

A balesetben a gép egyik szárnyának a vége sérült meg, a kár nem jelentõs. Az utasok közül senkinek sem esett baja. Úgy tudni, hogy a balesetet valószínûleg a földi irányítószemélyzet figyelmetlensége okozta.

Hegedûs Ádám hozzátette: a balesetben a repülõgép egyik szárnyának a vége sérült meg, a kár nem jelentõs. Az utasok közül senkinek sem esett baja. Úgy tudni, hogy a balesetet valószínûleg a földi irányítószemélyzet figyelmetlensége okozta.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!