2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Vádemelési javaslat a rablókkal szembenForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-05-16 08:47:45
Vádemelést javasolnak a rendõrök az ellen a két tettes ellen, akik a debreceni Tócóskertben rabolták ki áldozatukat.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletét telefonon hívta 2014. január 10-én 21 óra 30 perc körüli idõben egy nõ, mivel Debrecenben, a Tócóskertben hazafelé sétált, amikor két kapucnis férfi elé lépett és értékeinek átadására kényszerítették. Miután a sértett átadta táskáját, támadói elmenekültek a helyszínrõl.

A rendõrök megkezdték az adatgyûjtést az elkövetõk kézre kerítése érdekében, amely gyorsan eredményre vezetett, mivel egy órán belül a tócóskerti városrészen elfogták és a rendõrkapitányságra elõállították a 17 és 33 éves hajdúszováti gyanúsítottakat, akiket a nyomozók kihallgattak. Az õrizetbe vett tettesekkel szemben a nyomozóhatóság kezdeményezte az elõzetes letartóztatásuk indítványozását, amelyet a Debreceni Járásbíróság 2014. január 12–én elrendelt.

D. János és fiatalkorú társa ellen a Debreceni Rendõrkapitányság befejezte a rablás bûntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást és az ügy iratait 2014. május 9-én vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!