2024. május 10. Péntek, Ármin, Pálma.
 
Milánóban lesz modell a mátészalkai kapus!Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-04 15:25:41
Herdon Erika a kapusszerelést néhány hónapig a szekrény mélyébe sülyesztette: a Mátészalkai MTK kézilabdacsapatának cerberusa a divat fõvárosá- ban, Milánóban folytatja karrierjét – modellként!

A szemrevaló ifjú hölgy két hónapig élvezheti az olasz metropolis celebvilágát, majd visszavárja a vezetés. Ugyanakkor hárman egészen biztosan elhagyják a szatmári egyletet. Nevezetesen Vassné Jansik Erika, Harsányi Dóra és Varga Zita nélkül melegít a rohamosan közelgõ bajnoki rajtra az MMTK, amely két friss szerzeményt csábított soraiba.

Fodor Tímea az elmúlt évadban még az élvonalban szereplõ, idõközben a megyei szintig visszalépõ Nyíradonyt erõsítette. A kapusként bevethetõ játékos mellett a beállós poszton harcba dobható Tóth Nóra csatlakozott a kerethez. A gárda egyébként teljes gázzal készül a szezon nyitányára: több edzõmeccset letudott már, így például legyõzte az „osztálytárs” Kállósemjént, miként a Nyíradonyt, legutóbb pedig négyes tornán diadalmaskodott – Egerben. Legközelebb, szeptember 9-én, szerdán már tétmeccsen is színre lép a csapat, amikor a Magyar Kupában az NB I B-s Gyöngyöst fogadja (kezdés: 17 óra).

Nem meglepõ, hogy a tavasszal látványosan menetelõ szalkaiak változatlanul Falcsik Miklós irányításával hangolnak, az viszont merõben újdonság, hogy a tréner egyben a Mátészalkai MTK ugyancsak harmadosztályú férfi együttesét is gardírozza. Azt nem mondanánk, hogy két legyet üt egy csapásra, elvégre a kettõs szerepkör nyilvánvalóan nem kis feladat, mindazonáltal a jeles a szakember nem egyszer bizonyította: nem ijed meg a kihívásoktól!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!