2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Vádemelési javaslatForrás: police.hu
Utolsó módosítás: 2014-07-12 09:38:04
A rendõrök rövid idõn belül elfogták azt a két gyanúsítottat, akik bemásztak az egyik hajdúböszörményi családi ház udvarára és a garázsból elloptak különbözõ szerszámokat.

Egy férfi 2014. május 3-án 10 óra 15 perckor a Hajdúböszörményi Rendõrkapitányságon tett feljelentést, mert reggel észrevette, hogy ismeretlenek átmásztak a háza kerítésén és a garázsból eltulajdonítottak egy elektromos kapát, egy fúrógépet és más kéziszerszámokat. A rendõrök a helyszínen adatgyûjtést és tanúkutatást végeztek, amely egy órán belül eredményre vezetett. Az egyenruhások Hajdúböszörményben intézkedés alá vontak egy 22 éves helyi lakost, akit bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elõállítottak a rendõrkapitányságra. Társát, egy 15 éves helyi fiút aznap szintén kézre kerítették a járõrök. A nyomozóhatóság tagjai a házkutatások során az ellopott szerszámok egy részét megtalálták, melyeket a sértettnek visszaadtak.

A nyomozók gyanúsítottként kihallgatták N. Józsefet és fiatalkorú társát, akik a bûncselekmény elkövetését elismerték.

A Hajdúböszörményi Rendõrkapitányság a terheltekkel szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást a napokban befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította az illetékes járási ügyészségnek.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!