2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Képeken az õszi sebességrekorderekForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-10-01 15:20:36
Sorra dõlnek meg a "sebességrekordok".

Vas megyei sebességrekordok - 118 kilométeres sebességgel 50 helyett


Ismét közzétette a Vas megyei rendõrség a megyében történt legkirívóbb gyorshajtások adatait, illetve az autókról készült fotókat.

 

A szeptemberi adatok szerint az elsõ helyen az az autós áll, aki Pósfán 118-cal hajtott a megengedett 50 kilométeres sebesség helyett. Õ 130 ezer forintos büntetésre számíthat. 90 ezer forintos büntetéssel kell számolnia a második és harmadik "helyezett" autósnak: egyiküket Rönkön mértek be 105 kilométeres sebességgel, a másikat Tanakajdon. Õ pont kétszer annyival száguldott, mint amennyivel lehetett volna.

A lakott területen kívül mért legnagyobb fogás az volt, amikor egy kocsi a megengedett 90 kilométer/órás sebesség helyett 127-tel robogott a 86-os számú fõúton, Zanat közelében. Ez az autós egy szabálytalan elõzéssel is megfejelte a büntetését, így 45 ezer forintot kell fizetnie.

A megyei fõkapitányság közlekedésrendészeti osztálya március óta minden hónapban nyilvánosságra hozza a legkirívóbb szabálysértéseket, a rendõrök ugyanis megelégelték, hogy Vas megyében sok az önmagára és másokra is veszélyes gyorshajtó, és sorra dõlnek meg a "sebességrekordok".

Galéria
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!