2024. május 1. Szerda, Fülöp, Jakab.
 
Megkönnyezték a hajdú-bihari versenyzõt a Csillag Születikben
Utolsó módosítás: 2009-10-26 15:49:56
Hernádi Judit szerint fantasztikus volt, hogy annyi szeretet áradt feléjük a színpadról.

Többek szemébõl kicsordult a könny produkciója láttán, láthatóan a zsûri tagjai is meghatódtak, ám mégsem engedték tovább a kerekesszékes fiút.

Borsy Ádám  Püspökladányból érkezett az RTL Klub Csillag Születik címû mûsor színpadára, ahol megható elõadást láthatott tõle a közönség. Többek szemébõl kicsordult a könny produkciója láttán, láthatóan a zsûri tagjai is meghatódtak, ám mégsem engedték tovább a kerekesszékes fiút. Hernádi Judit szerint fantasztikus volt, hogy annyi szeretet áradt feléjük a színpadról, Szirtes Tamás, a Madách Színház igazgató-fõrendezõje azonban úgy ítélte, a produkció szakmai és érzelmi része nem fedte egymást, majd egyhangú nemmel sajnos nem juttatták tovább Ádámot.

Egy Elton John dallal készültél. Miért azt választottad?

Nekem nagyon tetszett ez a szám. Pár éve énekelek mindenféle könnyûzenei mûfajban. Nincs kedvencem, aszerint választok, hogy mi illik a hangomhoz. Ilyen például Josh Groban vagy Richard Marx, de musicalekkel is szívesen állok közönség elé. Legalább így nagy a választék.

Miért jelentkeztél a mûsorba?

Régebben is énekelgettem a magam kedvéért, de a Csillag Születik kihívás volt számomra. Többen is mondták már, hogy jó a hangom, gondoltam: "Miért ne próbáljam meg?" Nem kellett biztatni, mert szerettem volna, ha sokan megismernek.
Több helyen értem már el sikereket. Debrecenben szerepeltem a Gyermek- és Ifjúsági Fesztiválon, a Debrecen - Románia Eurovíziós Dalfesztiválon, illetve különbözõ rendezvényeken, amiknek ugyan nincs nagy nevük, mégis fontosak voltak számomra. Így természetesen bíztam abban, hogy itt továbbjuthatok.

Hogy érezted magad bent?

Jó a közösség, a zsûri is korrekt. Amint belépünk oda, egy másik világ tárul a szemünk elé. Ez egy más érzés, egyfolytában sürgés-forgás van. Nagyon élveztem az egész helyzetet.
Nem is emlékszem, mit mondott a zsûri a dal után, annyira izgultam, mivel tétje volt a fellépésemnek. Bízom benne, hogy nem rontottam el emiatt a dalt.

De úgy gondolom, érdemes volt kipróbálni. Nem szabad kihagyni az ilyen lehetõségeket, bármi is legyen a kritika. Másnak is meg kellene tapasztalnia ezt az érzést.

Nagyobb bátorság kell ahhoz, hogy kerekesszékkel nekivágj egy ilyen tehetségkutatónak?

A kerekesszék nem gátol semmiben. Mindenkinek vannak gondjai, a különbség az, hogy nekem látszik is. Ez nem befolyásolja az éneklést. Ha becsukod a szemed, akkor ugyanazt hallod, bármerrõl jön a hang.

Mit csinálsz az éneklésen kívül?

Jelenleg otthon vagyok, éppen munkát keresek. Érettségim és szakmák is vannak. Informatikával kapcsolatos munkát szívesen vállalnék. Fontos számomra, hogy lekössem magam a mindennapokban. Persze az énekléssel is szívesen foglalkoznék. Az álmom, hogy kiadjak egy CD-t, amin lennének lassú és pörgõs számok is. Olyan dalok, amilyen maga az ember- hiszen mindenki, éppen úgy, mint a hangulata, változatos.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!