2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Ingyen borral akart távozni – Rendõrségi hírek a megyébõl Forrás: haon.hu
Utolsó módosítás: 2016-01-14 20:37:01
Hajdú-Bihar – A Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában 2 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt, amelyek könnyû sérüléssel végzõdtek.

A szolgálatot ellátó állomány 2 személyt fogott el, akiket bûncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendõrök 22 személyt állítottak elõ, 2 fõt bûncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

A Debreceni Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy férfi ellen. Egy biztonsági õr telefonon tett bejelentést a rendõrség ügyeletére arról, hogy 2014. november 23-án 15 óra körüli idõben Debrecenben, a Csapó utcán található egyik üzletben észrevett egy férfit aki lopni akart és visszatartja a boltban. A helyi férfi egy tablet tokot rejtett kabátja alá, majd fizetés nélkül akart távozni az üzletbõl. A helyszínre érkezõ rendõrök elfogták a 42 éves férfit és elõállították a városi rendõrkapitányságra, majd meghallgatását követõen õrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében.

A Balmazújvárosi Rendõrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt folytat eljárást egy helyi férfi ellen. Telefonon tett bejelentést egy áruház alkalmazottja 2014. november 23-án 12 óra körüli idõben a Hajdú-Bihar Megyei Rendõr-fõkapitányság ügyeletére arról, hogy Balmazújvárosban, a Böszörményi úton visszatartanak egy férfit, aki lopott az üzletbõl. A helyszínre érkezõ járõrök megállapították, hogy a helyi lakos bort és konzervet akart eltulajdonítani. A 42 éves férfit a rendõrök elõállították a városi rendõrkapitányságra, ahol meghallgatták, majd szabálysértési õrizetbe vették.



- police.hu -

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!