2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Tizenéves kislányokat rontott meg a gyõri férfiForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-04 15:34:39
A férfi összesen kilenc alkalommal erõszakoskodott 12 - 14 év közötti lányokkal. Egyikük mindössze 7 éves volt amikor...

Megrontás és szemérem elleni erõszak kísérlete miatt indult eljárás egy 39 éves gyõri férfi ellen, aki a vád szerint éveken keresztül zaklatott négy fiatalt. A lányok vallomása szerint a férfi meztelen fényképeket is készített róluk, ezt azonban még vizsgálják a rendõrök.

 

A férfi összesen kilenc alkalommal erõszakoskodott a 12 - 14 év közötti lányokkal. Egyikük mindössze 7 éves volt amikor egy rokonlátogatás során megismerkedett a férfival, aki ezután kétszer is megpróbált közösülni a gyerekkel.
"A férfi Gyõr környéki hétvégi házában több éven keresztül élt vissza a lányok naivitásával, ráadásul az intim együttléteken többször közösen vettek részt a fiatalok " - mondta a Független Hírügynökségnek Kálmán Gabriella, a Gyõr - Moson - Sopron megyei rendõrfõkapitányság sajtóügyeletese.
A megrontott lányok kihallgatásuk során azt mondták, 2005 és 2008 között a férfi többször is meztelen fényképeket készített róluk amiért pár ezer forintot fizetett nekik. Ennek valóságtartalmát a rendõrök még vizsgálják.
"A férfi, aki tagadja tettét, elõzetes letartóztatásban van " - tette hozzá Kálmán Gabriella.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!