2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Az interneten folytatja Boros és BochkorForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-11-20 15:27:44
Az interneten jön vissza a Bumeráng! Bár frekvenciájuk még most sincs a volt slágereseknek, megint hallhatók, mint eddig, reggel hattól tízig.

– Nem adjuk fel, a www.slagerradio.hu-n ugyanúgy folyatjuk, mint eddig. Vogci, Bocsi, Edina, Bryan, Márta néni ugyanúgy velünk van ma reggeltõl, mint 10 éve  –  újságolta Boros Lajos (62), aki elmesélte, hogy jó alaposan a pohár fenekére nézett a csapat az utolsó éjszakán.  Éjfélkor az egész stáb átvonult egy szórakozóhelyre, ahol a Bumerángrajongó tulaj vendége volt mindenki.
–  Még a danubiusosok is odajöttek. A többiek még mulattak a „halotti toron”, amikor hajnali négy körül hazamentem – mondta Boros.

A Danubius rádiósoknak is hosszú volt az utolsó éjszaka. – Szép volt, fiúk, szép volt, fiúk! – harsogta a több mint  kétezres tömeg a rádió épülete elõtt. És valóban szép volt, így gondolta ezt tegnap éjjel minden egykori és mostani kolléga, akik ott voltak, mert ott akartak lenni, amikor egy korszak elmúlik.

– Önök az elmúlt 23 másodpercben, percben, órában, hónapban és évben ezen a frekvencián a Danubius Rádiót hallották – köszönt el Szani Roland elcsukló hangon. Még akkor is, ha éppen õ az, aki alig hat órával késõbb már a Class FM-en köszöntötte a hallgatókat. De ez akkor, ott este mellékes volt. Fél 12-re megtelt a stúdió, átértek azok is, akik  elõtte egy belvárosi szórakozóhelyen a Danubius Best Of zenekarral hatalmas bulival búcsúztak a rádiótól.

Ám ahogy közeledett az éjfél, egyre többen pityeredtek el, még az olyan rendíthetetlenül jókedvû embereknél, mint Rákóczi Ferenc vagy Jáksó László is eltört a mécses.


Folytatás az eredeti oldalon

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!