2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Heti horoszkóp 2009. november 23. – 30.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-11-23 14:06:15
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Nézze meg heti horoszkópját nálunk...
2009. november 23. – 30.
Kedves Bak!
A hét legelején a pénzedre kell figyelned. Megkárosíthat valaki, ha nem vigyázol. Mivel más nem fog a te pénzedre ügyelni, neked kell. Ha mégis megtörténik a baj, ne veszekedj senkivel, ne hibáztass senkit! Magadat sem! Inkább vond le a tanulságot, és lépj tovább! A kesergéstõl egyre rosszabbul leszel. Nem éri meg. Fordítsd a figyelmedet azokra, amik fontosabbak! Például azokra a kapcsolataidra, akiket barátaidnak nevezhetsz! Ez nagy dolog, hiszen akárkit nem hívsz barátnak. A hétvégén látogasd meg a szüleidet! Beszélgess kicsit az édesanyáddal! Kérdezd meg, mi foglalkoztatja! Ezenkívül foglalkozz a gyerekeiddel is! Ha nincs, akkor a saját gyermeki részeddel…
Kedves Vízöntõ!
A hét elsõ napján vigyázz magadra! Valaki megtámadhat. Nem szó szerint. Meg kell védened magad. Legyél határozott, és állj ki magadért! Ezt tedd ellentmondást nem tûrõen, hogy ne merjen senki beléd kötni. Szerencsére ez a feszültség másnapra elmúlik. A hét közepén a pénzügyeidet kell rendbe szedned. Az a jó, hogy váratlan bevételre számíthatsz. Ez megkönnyíti az év végi kiadásaid finanszírozását, de ne bízd el magad! Ne kezdd el szórni a pénzt! Költs megfontoltan! Az sem lenne baj, ha képeznél egy kis tartalékot vészhelyzetre. A hétvégén elutazhatnál a barátaiddal. Ha hívnak, mindenképpen menj! Ha nem, akkor legalább sétálj egy nagyot, és látogasd meg édesanyádat, vagy legalább hívd fel!
Kedves Halak!
Úgy indul a hét, hogy a közeledben elég heves vita alakul ki. Ne vedd magadra! Nem rólad és nem neked szól. Lehetõleg ne folyj bele! Még békítõként sem kell fellépned. Persze nem kell közömbösnek lenned, de fogadd meg a régi tanácsot: akinek nem inge, ne vegye magára! A hét további részében rendkívül jól leszel. A közérzeted, a hangulatod és a szellemi teljesítményed is remek lesz. Fordítsd a saját hasznodra! Intézz el olyasmit, amivel megmutathatod, hogy mire vagy képes! Akár tetszik, akár nem, adminisztrálnod kell magad. Ennek eredményét rövid idõn belül érzékelni fogod. A zsebeden! A hétvégén utazz el! Nem kell hosszú idõre és messzire menned. A lényeg, hogy mozdulj ki!
Kedves Kos!
Úgy indul a hét, hogy egy heves vitának lehetsz szem- és fültanúja. Jó lenne, ha nem keverednél bele, sõt lehetõleg véleményt se nyilváníts! Nem lesz könnyû megállnod, de most uralkodj magadon! Aztán következik egy-két nyugisabb nap. A hét közepén vár rád egy izgalmas, szenvedélyes beszélgetés. Figyelj, mert fontos dolgokra jöhetsz rá! Összeáll a kép. Szó szerint és átvitt értelemben is. Ez a felismerés nagyot lendíthet rajtad és az elakadt ügyeiden. Használd azokat az ötleteket, amelyek most ugranak be! Bátran legyél a saját protektorod! A hétvégén remek formában leszel. Kár lenne ezt a sok energiát parlagon hagyni. Csinálj valami produktív dolgot! Fess ki, vagy menj edzõterembe!
Kedves Bika!
Rögtön a hét elején készülj fel egy szenvedélyes veszekedésre! A legjobb lenne, ha elkerülnéd, de ha nem sikerül, akkor nagyon vigyázz, hogy ne mondj semmi visszavonhatatlant! Ez a nézeteltérés kialakulhat a pároddal, a fõnököddel, a szüleiddel vagy a szomszédoddal. Ha ezt megúszod, akkor megnyugodhatsz, mert pár eseménytelen nap következik. Ekkor rájöhetsz, hogy mivel szoktak kihozni mások a béketûrésedbõl. Ennek felismerése segíthet, hogy legközelebb elõre észre tudd venni. A hét közepén többen is számítani fognak rád. Lehet, hogy csak annyi a dolgod, hogy türelmesen végighallgasd õket. A hétvégén pihenj! Ne tervezz túl megerõltetõ programot! Esetleg a hét utolsó napján mehetsz kirándulni.
Kedves Ikrek!
A hét elsõ napja balesetveszélyt rejt. Vigyázz nagyon, de ne csak a közlekedésben, hanem a mozgásodban is! Figyelj a lépcsõn, és olyan „veszélyes” helyeken, mint a fürdõszoba vagy a konyha! Ezután koncentrálj a munkádra! Vedd ezt komolyan, mert most be kell bizonyítanod, hogy megbízható vagy, akire lehet számítani. A jövõd, a pozíciód múlhat ezen. A hét közepén spontán kell gyorsan reagálnod. Ez is a „vizsgád” része. Ha ez jól sül el, akkor elismerésben lesz részed. A hétvégén jusson idõd a barátaidra, a kedvenc idõtöltésedre és lazításra is! Ezt a hármat okosan össze is kapcsolhatod. Találj ki olyan programot, amely nem fárasztó, és benne vannak a barátaid is!
Kedves Rák!
Nagyon vigyázz a pénzedre a hét elején! Anyagi károd származhat abból, ha figyelmetlen, ill. hanyag vagy. Ne csak a pénzedre ügyelj, hanem egyéb értékeidre is! Nem biztos, hogy valaki szándékosan károsít meg. Lehet, hogy elromlik, eltörik valami, mert nem voltál elég óvatos. Ezután következik pár kellemes nap, sõt egyre derûsebb, nyugodtabb és energikusabb leszel. Iktass be olyan ügyet, amihez nem volt kedved eddig! Meglátod, most sikerrel fogsz járni. A hétvégén csak akkor dolgozz, ha muszáj! Szerencsére nem leszel se nyûgös, se fáradt, ezért jól fogsz teljesíteni. Jusson idõd a magánéletedre is! Neked is kell, hogy odabújj valakihez, és szükséged van a családod társaságára…
Kedves Oroszlán!
A hét legelsõ napján olyan helyzetbe kerülhetsz, amibõl nem lesz könnyû vita nélkül kijönni. Pedig az a cél, hogy ne veszítsd el a fejed, és térj ki a provokáció elõl! Muszáj lesz uralkodnod magadon, máskülönben valaki megsérülhet. Ez akár te is lehetsz. Mindenkinek jobb lenne, ha el sem kezdõdne a vita. A hét többi része már békés lesz. A hét közepén a gyereked vagy egy nálad fiatalabb olyat mondhat, amitõl teljesen „elájulsz”. Ez lehet egy egyszerû, de megvilágosító erejû bölcsesség. Ne azzal foglalkozz, hogy kimondta, hanem azzal, hogy hogyan hasznosíthatod! A hét végén tele leszel energiával. Kár lenne, ha ezzel nem kezdenél valamit. Menj sportolni, vagy rakj rendet a szobádban!
Kedves Szûz!
Úgy indul a heted, hogy a testi épségedre kell a legjobban vigyáznod. Minden mozdulatod legyen óvatos! Mindig arra figyelj, amit éppen csinálsz! Ne kalandozz el gondolatban! Tudod jól, ha megsérülsz, akkor nem tudsz dolgozni, pénzt keresni, intézkedni… Aztán a hét közepén valaki az érzelgõs stílusával bosszanthat, de csak ha hagyod. Nem kell egyetértened vele, és nem kell ellentmondanod neki. Egyszerûen engedd meg, hogy õ olyan legyen, amilyen! A hét második felében a pénzedre és egyéb értékeidre kell vigyáznod. Megfontoltan költekezz! Lehetõleg ne csinálj adósságot, még átmenetileg sem! A hét utolsó napján nagyon jó hangulatban leszel. Szervezz vidám programot!
Kedves Mérleg!
Legyél észnél a hét legelején! Ne hagyd magad semmire rábeszélni! Ne költs semmi felesleges holmira! Jobb, ha alszol rá egyet, mielõtt kifizeted. Ha bárki sürget, akkor inkább mondj nemet! A hét további részében az egészségedre ügyelj! Aktuális, hogy jobban odafigyelj például arra, hogy mit és mennyit iszol. Az sem mindegy, hogy milyen hõmérsékleten. Próbálj ki új teákat, gyümölcs- vagy zöldségleveket. Te magad is készíthetsz pl. frissen facsart cékla-alma-citrom koktélt. A hétvégén több fontos találkozás is vár rád. Menj társaságba, és beszélgess minél több emberrel! Figyelj, hogy mit érzel, kivel van dolgod! Ha így teszel, nem mehettek el egymás mellett észrevétlenül.
Kedves Skorpió!
Nagyon feszülten indul a hét a számodra. Ne hagyd belerángatni magad semmilyen vitába. Vedd észre, hogy ki akar bokszzsáknak használni! Lehet, hogy az illetõt szereted és/vagy tiszteled, de ez nem jelenti azt, hogy ilyesmit megtehet veled. A hét közepén már remek formában leszel. Tele leszel ötletekkel. Ezeket írd le, mert késõbb derül ki, hogy ezek közül melyiket lehet, ill. érdemes megvalósítani! Emellett számíts egy megható együttlétre! Valaki, aki eddig is kedves volt a szívednek, olyasmit mond vagy tesz, ami nagyon jól fog esni neked. A hétvégén szervezz aktív programot! Ne gubózz be! Most a mozgás lesz a legjobb hatással rád. Sportolj, kirándulj, sétálj stb.!
Kedves Nyilas!
Ha tanulsz, akkor a hét legelején kerüld a vizsgát! Inkább hiányozz, mert most nem fogsz túl fényesen szerepelni. Szerencsére ez csak a hét elsõ napját érinti. Késõbb már nem kell félned, sõt a hét közepén remek formában leszel. Ne csak egzisztenciális témákra legyen idõd, hanem a családodra is! Ha nem laksz velük együtt, akkor hívd fel õket! Pár kedves kérdés jól fog esni nekik. Hidd el, fontosak ezek az apró figyelmességek, mert azt jelzik, hogy szereted õket! A hétvége elõtt kirobbanóan jó passzban leszel. Hasznosítsd ezt okosan! Intézz el olyasmit, amit eddig halogattál! Meglátod, most sikerül a végére járnod. Jusson idõd a szórakozásra is!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!