2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Ingatlan horoszkóp októberreForrás: B.K.A.
Utolsó módosítás: 2008-09-30 22:53:04
Mit ígérnek a csillagok októberre? Megtudhatja! Legalábbis ami az otthonával, kertjével, illetve lakásvásárlási, felújítási terveivel állnak kapcsolatban.

KOS (március 21.-április 21.) - Megvásárolta már a téli tûzrevalót? Ha nem, akkor ez a hónap minden tekintetben a legalkalmasabb rá. Lakásán a kinti javítani valókat ne halassza tovább, október közepéig végezze el, amit az idénre tervezett, mert a késõbbiekben erre talán az idõjárás miatt, talán egy kisebb betegség miatt nem lesz alkalma.

 

BIKA (április 22.-május 21.) - Egy hirtelen szerelem miatt a karácsonyt lehet, hogy már egy új lakásban tölti. A magányosoknak viszont kedvez ez az idõszak a festéshez, tapétázáshoz. Ha tervezett ilyesmit a közeljövõben, akkor ajánlatos ezt októberben megkezdeni. Most még egy olcsó, ám mutatós tapétára is szert tehet. Érdemes körül nézni a papír-írószer boltokban!

 

IKREK (május 22.-június 21.) - Azok az ikrek, akik mostanában figyelik az ingatlan piacot, októberben megtalálhatják álmaik házát. Ami tetszik, és elérhetõ áron van, azon ne gondolkodjanak sokáig! A most megvásárolt lakásban késõbb boldog családi életet élhetnek. Ne habozzon hát!

 

RÁK (június 22.-július 22.) - Ne vásároljon mostanában semmit, ami a lakberendezés kategóriájába tartozik, mert semmihez nem lesz szerencséje! Várjon év végéig, mert az igazán hasznos, és kedvére való holmikat akkor fogja megtalálni. Addig csak nézegesse a kirakatokat, katalógusokat, és tervezgessen, álmodozzon!

 

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 22.) - Lakásbõvítéssel várjon tavaszig! Ha mindenáron tenni akar valamit, akkor jobb lesz, ha megmarad egy alapos nagytakarításnál, és apróbb felújításoknál. Feltétlenül beszéljen szakemberrel, mielõtt bármibe is belevág ingatlannal kapcsolatban!

 

SZÛZ (augusztus 23.-szeptember 22.) - A szûzeket most valami akadályozza a lakásfelújításban, építésben. Úgy érezhetik, hogy egy helyben toporognak. De ne aggódjon! Amilyen váratlan akadályok gördültek mostanság a dolgai elé, olyan váratlan segítség érkezik hamarosan, amitõl beindul minden, mint a karikacsapás.

 

MÉRLEG (szeptember 23.- október 22.) - Azok a mérlegek, akik még a szüleikkel élnek, most úgy érezhetik, hogy sürgõsen önállósítaniuk kellene magukat. Mielõtt azonban bármilyen elhamarkodott lépésre szánná el magát, jobban teszi, ha alaposan átgondolja, hogy valóban arra vágyik-e, hogy mindent egyedül intézzen!

 

SKORPIÓ (október 23.- november 22.) - Azok a skorpiók, akik lakáshitelen gondolkodnak, feltétlenül kérjék ki szakember véleményét! Ha ezt elmulasztják, bizony nagyon ráfizethetnek. A párban élõ skorpióknak ez az idõszak vitákat hozhat párjukkal. A vita oka többnyire a lakással, albérlettel kapcsolatos lesz.

 

NYILAS (november 23.- december 21.) - A fiatal nyilas szülöttek egyre többször fontolgatják mostanában egy saját lakás vásárlásának gondolatát. De még nem jött el az idõ a vásárlásra! Nézegesse gyakran az ingatlan oldalakat, és alapos megfontolás után november közepén kérje ingatlanközvetítõ segítségét. Így biztos, hogy nem bánja meg választását. Ne feledje, egy lakást nem két napra vesz az ember!

 

BAK (december 22.- január 21.) - A családos bakok úgy érezhetik, kinõtték a családi fészket. Ez persze még nem jelenti azt, hogy költözködniük kellene. Egy helyes kis szoba hozzáépítéssel megoldhatók a felmerülõ gondok. Még jó idõk vannak, és a csillagállás is kedvezõ: vágjanak gyorsan bele!

 

VÍZÖNTÕ (január 21.-február 19.) - A lakással kapcsolatos terveik most még álomnak tûnnek, de egy kis erõfeszítéssel az álom valósággá válhat. Tetõtér beépítésre gondol? Esetleg egy új fürdõszobára? ...Kezdjen el komolyan tervezni, felmérni az anyagi vonzatát, és tavasszal akár be is teljesülhetnek az álmok.

 

HALAK (február 20.-március 20.) - A halak szülöttek szeretik a kényelmes, szépen berendezett otthont. Ne hagyja hát, hogy káosz uralkodjon lakásában! S akkor se keseredjen el, ha nincs pénze kicserélni a kopott bútorokat! Egy szép textil segítségével a legócskább fotel is újjá születhet. Lapozgassa a lakberendezési magazinokat, hogy ötletet merítsen.

 

 

 

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!