2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Heti horoszkóp 2009. december 07. – 14.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-12-08 09:49:53
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Nézze meg horoszkópját....
2009. december 07. – 14.
Kedves Bak!
A hét legelején anyagi veszteség érhet, ha nem vagy szigorú és következetes önmagaddal és másokkal is. Ha eldöntötted, hogy valami nem fér bele a büdzsédbe, akkor ne hagyd meggyõzni magad, vagy kérj gondolkodási idõt! Ettõl megnyugszol, és a legjobb döntést tudod meghozni. A hét közepén egy feladat túl nehéznek tûnhet. Ne ess pánikba! Állj meg egy pillanatra, adj idõt magadnak az átgondolásra, és ha úgy ítéled meg, akkor bátran kérj segítséget! Ha így teszel, nagy sikernek fogod megélni az egészet. A hétvégén élj a hobbidnak, azzal töltsd a szabadidõdet, ami teljesen kikapcsol! Emellett legyél minél többet a barátaiddal! Velük felszabadult és vidám lehetsz…
Kedves Vízöntõ!
Heves vitával indulhatna a heted, ha hagynád, de ha észnél vagy, és nem engedsz a provokációnak, akkor nem lesz konfliktus, ugyanis a veszekedéshez két ember kell. Ha te nem vagy ebben partner, akkor nem alakulhat ki. A hét közepe táján váratlan kiadás okozhat bosszúságot. Vizsgáld meg a helyzetet, mielõtt döntesz! Nem eszik olyan forrón a kását. Ha nem kapkodod el a lépést, akkor megnyugodva bölcsebb döntést tudsz hozni. A hétvége elõtt a párod és/vagy egy barátod fel fog villanyozni. Olyan ötlettel áll elõ, amelynek nem tudsz ellenállni – és nem is kell. A hétvégén élvezd ki a szabadság, a pihenés minden pillanatát! Ne fuss elõre idõben! Legyél mindig a jelenben! Legyél jelen!
Kedves Halak!
A hét legeleje sem lesz feszültségmentes, de ez szerencsére nem érint téged közvetlenül. Neked a hét közepén kell vigyáznod magadra. Semmiképp se hagyd, hogy bárki a kicsinyes, kötekedõ stílusával kihozzon a sodrodból. Azzal energiát nyer, ha „kiakadsz”. Igazán a hétvégén leszel elemedben. Addig türelemmel és toleranciával kell kihúznod. Legyél mindenkivel elnézõ! Tudd, hogy mostanában senkinek sem könnyû! Persze ettõl még nem kell „bokszzsáknak” lenned, de a te szelíd viselkedésed a legjobb gyógyír a feszültségre. Aztán hétvégén élvezd a pihenést! Lubickolj! Szó szerint és átvitt értelemben is! Menj úszni, szaunázni, vagy otthon csinálj egy forró, illatos fürdõt magadnak!
Kedves Kos!
Neked személy szerint jól indul a heted, bár a környezetedben több konfliktus is lehetséges. Vigyázz, hogy a jókedved ne legyen irritáló! Fontos, hogy kellõ érzékenységgel figyeld a közeledben lévõket. Legyél megértõ, sõt elnézõ! A folytatásban a munkádra kell koncentrálnod. Tedd a dolgod, és az igazolja a hozzáértésedet, amit kiadsz a kezedbõl, ne a szavaid! A hét közepe táján ne a saját érdekeidet nézd, hanem a másikét, ill. a közösségét. Meglátod, mûködni fog a „jótett helyébe jót várj” elv. Még a hétvége elõtt nagyszerû dolgok várnak rád, hogy ez pontosan mi lesz, az attól függ, mit tettél a héten. Hétvégén ápold a kapcsolataidat! Amivel nem törõdsz, az elsorvad…
Kedves Bika!
Aggodalommal telve indulhat a hét a számodra. Ha azon kapod magad, hogy idegeskedni kezdesz, akkor állj meg egy pillanatra, és tedd fel a kérdést magadnak: „Tudok-e bármit tenni a jelen helyzetben?” Ha a válasz igen, akkor tedd meg! Ha nem, akkor engedd el az egészet! Bízd rá az idõre, az angyalokra vagy bárkire! A hét sokkal jobban folytatódik, bár egy elméleti, világnézeti vita fültanúja lehetsz. Lehetõleg maradj kívül! A hétvége elõtt örömmel tapasztalhatod, hogy kezd látszatja lenni a munkádnak, így könnyebb folytatni a megkezdett utat. A hétvégén foglalkozz a pároddal vagy a párkereséssel! Ha van melletted valaki, akkor értékeld! Ha nincs, akkor nyisd ki jobban a szemed!
Kedves Ikrek!
Szabályos öngólt rúghatsz a hét elején, ha meggondolatlanul jár a szád. Mindennél fontosabb, hogy most csendben tudj maradni. A legjobb, ha meg sem szólalsz, vagy ha beszélsz, akkor csak kérdõ mondatokban tedd! Nagy galibát okozhatsz tudtodon, ill. akaratod kívül, de jelenleg ez nem számít. A hét közepére megláthatod, hogy mekkora tétje volt ennek. Ekkor már nem lesz nehéz visszafognod magad. Ne ijedj meg, nem kell némaságot fogadnod. Még a hétvége elõtt vár rád egy szenvedélyes beszélgetés. Nincs kizárva, hogy szerelmi ügyrõl lesz szó. Lehet, hogy neked vall valaki szerelmet. Kérdés, hogy fel vagy-e készülve erre. A hétvégén lubickolj az élet élvezetében!
Kedves Rák!
Úgy indul a heted, hogy a pénzedre kell nagyon vigyázod. Ez vonatkozik a kiadásaidra és a veszteségek megelõzésére is. Utólag késõ lesz már okoskodni. Inkább gondolkozz elõre! Késõbb családi és/vagy párkapcsolati gondok nyomaszthatnak. Vedd komolyan a kialakult helyzetet, de ne dramatizáld túl a dolgot! Kérj segítséget valakitõl, aki kívülálló, megbízható, és nincs közvetlenül érintve! Szükséged lesz egy objektív kontrollra. Õ megláthat olyasmit, amit te nem, mert „nyakig” benne vagy. Közben ne hanyagold el a munkádat! Ott most anyagi elismerésben lehet részed, ha folytatod a minõségi munkát. A hétvégén pedig pihenj! Megérdemled. Szerencsére jó passzban leszel.
Kedves Oroszlán!
A hét energikusan indul. Tele leszel tervekkel, lendülettel és lelkesedéssel. Vigyázz, mert ez valakit zavarhat. A párod vagy valaki más rossz szemmel nézheti, hogy ennyire fel vagy dobva. Vagy irigy, vagy félt. Ha õ közel áll hozzád, akkor engeszteld ki! Ha nem, akkor kerüld el! Kicsivel késõbb óvatosan nyilatkozz, és figyelj a kiadásaidra! Nincs kizárva, hogy váratlan költséged adódhat. Bosszankodás helyett igyekezz józan maradni! Még a hétvége elõtt a szerelem és/vagy más irányú szenvedély keríthet hatalmába. Mindkettõ veszélyes lehet, ha túlzásba viszed. Maradj mértéktartó, vagyis ésszel vesd bele magad az élet élvezetébe! Hétvégén törõdj a szüleiddel és a családoddal!
Kedves Szûz!
Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy szembenézz az igazsággal, akkor hihetetlenül jól indul a heted. Nem hitegetheted magad tovább. Arról, amire most döbbensz rá, még ne beszélj! Bírd ki a nyomást! Számíts rá, hogy valaki mindenáron ki akarja szedni belõled! A hét további részében a legfontosabb, hogy a pénzügyeidet tedd rendbe! Készíts kalkulációt! Írd össze, hogy milyen bevételeid lesznek az év végéig, és azt is, hogy mire mennyit szánsz! A kettõnek egyeznie kell, máskülönben eladósodsz. A hétvégén tehetnél egy kis kiruccanást. Válassz „vizes” úti célt! Menj fürdõbe, lubickolj! Élj, mint hal a vízben! Igyál sok tiszta vizet vagy gyógyteát! Töltõdj fel a víz elemi energiával!
Kedves Mérleg!
Neked nem indul rosszul a heted, de a barátaid közül valakinek vagy a gyermekednek annál inkább. Ha látod, hogy bajba került, ne rohanj megmenteni! Elõbb gyõzõdj meg arról, hogy felismerte-e, mi a helyzet! Utána kérdezd meg, hogy segíthetsz-e! Lehet, hogy egyedül akar megbirkózni a kihívással. Ezenkívül vár rád egy családi viszály megoldása. Legyél türelmes és bölcs! Ne reagálj mindenre, fõleg a múlt „felhánytorgatására” ne! Tudd, hogy ha te nem vállalod a vitapartner szerepét, akkor nem alakulhat ki vita! Még a hétvége elõtt egy utazás gondolata fészkelheti be magát a fejedbe. Ha teheted, menj! Ha nem, akkor kezdd el tervezgetni a nagy utazást! A hétvégén vigyázz a pénzedre!
Kedves Skorpió!
Nem érdemes se a múlton rágódni, se a jövõ miatt aggódni. Ezt te pontosan tudod, a hét elején mégis erõs lesz a kísértés, hogy ebbe a hibába ess. Ne tedd! Inkább keresd a tanulás lehetõségét! Ha találsz egy jó tanfolyamot vagy bármilyen képzést, akkor menj! Most sokat profitálhatsz ebbõl. Közben a kiadásaidat próbáld optimalizálni! Mondj le pár extra kiadásról! Pl. olcsóbban megúszod, ha te készíted a kávédat, a teádat, mint ha automatából veszed. A hétvége elõtt pénzt találhatsz, vagy szó szerint, vagy átvitt értelemben. Lehet, hogy kedvezõbben alakul a helyzeted, mint korábban gondoltad. A hétvége teljesen rólad, neked szól. Élvezd! Figyelj a tested-lelked igényeire!
Kedves Nyilas!
A nagy lendület bajt okozhat a hét kezdetén. Vigyázz, nehogy megsérülj! Óvatosan közlekedj és mozogj! Késõbb a pénzedre vigyázz, majd a fõnököddel való konfliktust kellene kikerülnöd vagy megelõznöd. Pontosan tudod, hogy mibe köthet bele. Okosabb lenne, ha nem adnál neki okot erre. Koncentrálj a munkádra, és hozd ki magadból a legjobbat, a legtöbbet! Nem kell „megerõszakolnod” önmagad. Nem kell másnak lenned, mint ami vagy. Mindent a maga idejében. Még a hétvége elõtt megmutathatod, hogy mire vagy képes. Olyan kihívás elé nézel, ahol végre arra a tûzre lesz szükség, amely benned lobog. A hétvégén nélkülözhetetlen, hogy töltõdj, máskülönben nem fogod bírni a következõ hetet…
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!