2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Heti horoszkóp 2009. december 14. – 21.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-12-14 15:56:37
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten?Nézze meg Heti horoszkópját...
2009. december 14. – 21.
Kedves Bak!
Meglehetõsen értetlenül állhatsz a hét elején mások lelkesedéséhez. Ne kritizáld és semmiképp se ítéld el õket, és ne lepõdj meg, ha átragad rád az õ vidámságuk! Nem ártana, ha derûsebben szemlélnéd az életet. Nem kell mindig mindent halálosan komolyan venni. A vidámság és az optimizmus olyan magas rezgésû energia, amely megvéd a vírusoktól és a rossz történésektõl. Ezt megtapasztalhatod a szerdai újholdkor. Késõbb a munkádban adódhat egy nehéz helyzet. Itt máris használhatod a bizakodásról tanultakat. Kétségbeesés helyett keresd meg a feszültség okát! A hétvégén ne sajnáld a pénzt! Arra való, hogy megkeresd, majd elköltsd. Költsd kellemes dolgokra!
Kedves Vízöntõ!
Kitûnõ hangulatban indul a hét. Tele leszel álmokkal. Bátran álmodozz, engedd el a fantáziádat! Sorold fel a dzsinnek, hogy mit parancsolsz! A szerdai újhold még újabbakat is hoz neked. Ez is kerüljön fel a képzeletbeli listádra! Fontos, hogy ne sóvárogj, mert az a reménytelenséget és elérhetetlenséget jelenti. Inkább gyermeki naivitással gondolj a vágyaidra! Kicsit késõbb szenvedélyes jelenetbe csöppenhetsz. Ha van párod, akkor õ lephet meg egy gyertyafényes vacsorával. Ha nincs még párod, akkor egy barátod vallhat az érzéseirõl. Mindkét esetben fogadd megtiszteltetésnek a figyelmességet! Reagálj derûsen és rugalmasan! A hétvégén kicsit érzékeny leszel, de alapvetõen vidám…
Kedves Halak!
Úgy indul a heted, hogy folyamatosan a „hogyan tovább” kérdése fog foglalkoztatni. Tedd fel a kérdést! Aztán fülelj! Meg fog érkezni a válasz. Lehet, hogy a szerdai újhold hozza a jelet. Meg fogja mutatni neked, hogy kiben bízhatsz, és hogy merre lépj. Úgy járhatsz, mint a háromkirályok: ha követed a csillagot, akkor csodára fogsz lelni. Emeld fel hát a tekinteted! Késõbb is azt tapasztalhatod, hogy csak azon lehet segíteni, aki hagyja, vagyis azon, aki meg akarja látni a megoldást. Aki kesereg, az egyre jobban bezárul. Te ne kövesd el ezt a végzetes hibát! A hétvégén menj vidám társaságba! Kimehettek együtt valamelyik karácsonyi vásárra forró teát vagy forralt bort inni…
Kedves Kos!
Energikusan indul a hét a számodra. Még az sem lassíthatja le a tempódat, hogy vannak, akik félelmet akarnak kelteni benned. Õk annyira negatívak, hogy felelõtlenségnek titulálják az optimizmusodat. Ne törõdj velük! A szerdai újhold téged igazol, vagyis azt, hogy jogosan nézel bizakodóan a jövõbe. Folytasd a megkezdett utat, dolgozz szorgalmasan, és bízz önmagadban, akkor semmi baj nem érhet! Ne szégyelld, hogy képes vagy élvezni az életet, sõt hogy merészelsz akár szerelmet is érezni! Azért lehetõleg maradj hû! A másik fontos feladatod, hogy teljesíts jól a munkádban. Vigyázz, hogy ne hibázz! Hétvégén élj a hobbidnak, és törõdj a gyerekeiddel! A kettõt össze is köthetnéd…
Kedves Bika!
Valami munkával kapcsolatos ügy kiboríthat rögtön a hét elején. Ne kezdj el kapkodni! Már másnapra tisztázódni fog a dolog. Persze megvizsgálhatod a saját felelõsségedet és szerepedet, de nem kell aggódnod. A szerdai újhold megnyugtatóan zárja le ezt az ügyet. A végén még egy elismerést is bezsebelhetsz. Örülj ennek, de ne bízd el magad! A hét folytatásában komolyan meg kellene fontolnod egy külföldi utazás, munka vagy tanulmány lehetõségét. Aztán az otthonod átrendezése vagy felújítása fog foglalkoztatni, vagyis tele leszel tervekkel. Összevisszaság helyett írd le, miket szeretnél, majd hétvégén szánj kis idõt az átgondolásra! De emellett jusson idõd a családodra, a barátaidra és önmagadra is!
Kedves Ikrek!
Bár kicsit feszülten indul a heted, de a folytatásra nem lehet panaszod. Olyan találkozások várnak rád, amelyek teljesen felvillanyoznak. Ezek között lesznek baráti beszélgetések és szerelmi ügyek is. Nyisd ki a szemed! Ne hagyd „kínlódni” a másikat! Vedd észre, hogy mit érez irántad! A szerdai újhold új kapcsolat kezdetét jelzi, vagy ha van már párod, akkor vele egy új szakaszba kerül a kapcsolatotok. A megújulás biztosan jót fog tenni. Frissítsétek fel a régi, bohókás szokásaitokat! Hétvégén akár el is utazhatnátok kettesben. Most új helyre menjetek! Keressetek új, közös élményeket! Emellett te magadban is fedezd fel az új gondolatokat, érzéseket! Leírhatnád, és elmélkedhetnél rajtuk…
Kedves Rák!
A hét eleje arról fog szólni, hogy keress és/vagy vegyél észre új munkalehetõséget! A szerdai újhold is arra buzdít, hogy újulj meg! Nem kell a régit elhagynod, legalábbis egyelõre. Ha bírod, akkor mehet a kettõ egy ideig párhuzamosan. Ezt követõen komoly kérdést szegezhet neked a párod. Ne legyints! Fontold meg jól, hogy mit válaszolsz! Ha nem tudod, akkor kérj gondolkodási idõt! Ha még nincs párod, akkor szembe kell nézned a kérdéssel, hogy miért. Ne bántsd magad! Inkább adj engedélyt magadnak arra, hogy megtaláld a társadat! A hétvégén pihenésképpen menj ki a szabadba, minél többet legyél friss levegõn! Nem baj, ha hideg van. Öltözz fel jól, és nem lesz semmi bajod!
Kedves Oroszlán!
Fantasztikus lesz a hét eleje a számodra. Hihetetlen sok energiád lesz. Majd szétvet a rengeteg erõ. A csúcs a szerdai újholdkor lesz. Hasznosítsd ezt jó célokra! Segíts azoknak, akik elakadtak, vagy elvesztették a hitüket! Ha van gyermeked, akkor neki is adj egy kis energiát! Biztasd, és mondd neki, hogy mennyire büszke vagy rá! Ha még nincs gyermeked, és vágysz rá, akkor most mindent bele! A folytatásban a szorgalmas munkának lesz itt az ideje. Koncentrálj a feladatodra! Nehogy elvonja a figyelmed egy szerelmi ügy! Bár nem kell megtagadnod magadtól semmit. De csak ésszel! A hétvégén vesd bele magad a társasági életbe! Menj emberek közé, tegyél eleget minden meghívásnak!
Kedves Szûz!
Tervezel valamit újítani az otthonodban? Ha igen, akkor a hét eleje kitûnõ lesz erre. Ha nem, akkor figyelj jól, mert adódhat egy új lehetõség! Átrendezés, vásárlás, felújítás stb., vagy valaki odaköltözik. Minden eshetõségre legyél felkészülve! Ne vedd a személyed elleni támadásnak! Vedd könnyedén, és reagálj rugalmasan! A szerdai újhold azt mutatja, hogy nem kerülheted el a megújulást. Jobban jársz, ha önként lépsz, semmint kényszerbõl. A folytatásban szerencsére lenyugszanak a kedélyek. Még az is kiderülhet, hogy nem eszik olyan forrón a kását. A hétvégét arra használd, hogy kiszellõztesd a fejedet és a tüdõdet! Menj sétálni a szabadba! Elmehetsz egy karácsonyi vásárra.
Kedves Mérleg!
Akár tanulsz, akár utazol, a hét eleje elégedettséggel fog eltölteni. Végre remekül alakulnak a dolgaid. Ezt is vedd észre! Ne csak azt, amikor valami zûr van. A szerdai újholdat új tervek kivitelezésére „használd”! Találd ki, hogy mit, ill. miben szeretnél újítani, megújulni! Ez a pillanat a legjobb arra, hogy új útra lépj. A folytatásban nyomaszthat egy múltbeli családi ügy emléke. Jó lenne, ha nem magadban õrlõdnél, hanem megbeszélnéd egy bizalmas barátoddal. Arra valók a barátok, hogy értõen és támogatóan meghallgassanak. Te is ezt teszed, ha a barátodnak erre van szüksége. A hétvégén elemedben leszel. Szívesen cserélsz eszmét. Menj társaságba, és társalogj!
Kedves Skorpió!
A pénz körül fog forogni a hét kezdete. Szerencsére nem lesz okod az aggodalomra. Úgy tûnik, megoldódnak az anyagi gondjaid. A szerdai újhold új forrást jelez. Legyél vállalkozó szellemû, és meglátod. De ne kockáztass! Nem abból lesz sok pénzed, amit mások nem mernek bevállalni. Ne ebben tûnj ki! Késõbb jól fontold meg, hogy kinek mit mondasz. Felelõtlenül ne beszélj! Ha nem jártál utána, akkor tedd hozzá, hogy „úgy hallottam…”, de jobb, ha ilyesmibe bele sem kezdesz. Ha tanulsz, akkor készül fel tisztességgel! Tudd, hogy neked ez a dolgod, itt kell a legjobbat nyújtanod. Hétvégén legyél otthon a családoddal. Beszéljétek meg, hogy hogyan legyenek az ünnepek.
Kedves Nyilas!
Ennél jobban nem is indulhatna a hét. Tele leszel energiával. Úgy érezheted, hogy körülötted forog a világ. Igazad van. Ne bánd! Tudd, hogy te minél jobban vagy, a körülötted lévõk is annál jobban lesznek! A szerdai újhold is ezt jelzi, és azt is, hogy bátran újíts! Találd ki, hogy miben és hogyan szeretnél megújulni, majd tedd meg a szükséges lépéseket! A továbbiakban vigyázz a pénzedre, ne költekezz felelõtlenül! Bajba kerülhetsz, ha most elkezded szórni a pénzt. Listával menj vásárolni, és csak azt vedd meg, ami azon szerepel! Hajlamos lehetsz beleszeretni valamibe. Pénztárcakímélõ lenne, ha ez valami eszmei ügy lenne. A hétvégén kirándulj, sétálj, legyél minél többet a levegõn!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!