2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Már nincs elzárt településForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-01 19:03:57
Reggel kiszabadították Hejcét és Pányokot is a hó fogságából

Hétfõn reggel fél nyolctól a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hejce is megközelíthetõ közúton. A települést még vasárnap zárta el a külvilágtól az erõs havazás. Az úton egyébként egy méter magas hótorlaszokat is kialakított a szél, a hómarók eddig is próbálkoztak az út felszabadításával, de csak hétfõn reggel jártak sikerrel, miután elállt a szél.

A Hejcére vezetõ utat hétfõn reggel fél nyolcra sikerült járhatóvá tenni - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Magyar Közút Kht. Észak-alföldi Regionális Fõmérnökségének ügyeletese. Az úton a hétvégi erõs havazás után a szél egy méter magas hótorlaszokat alakított ki. A hómarók eddig hiába próbálkoztak, a takarítás után 15-20 perccel újra visszahordta a havat a szél az útra. Hétfõn reggelre viszont elállt a szél, fél nyolcra sikerült letisztítani az utat. A reggeli órákban még a járható rész szélesítésén dolgoznak.

Mint a Független Hírügynökség már hírül adta, a másik, korábban a hó által elzárt települést, Pányokot néhány órával korábban, hétfõn hajnalban szabadították ki a közútkezelõ munkatársai.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!