2024. május 12. Vasárnap, Pongrác.
 
Folytatódik a gumikalapácsügyForrás: Index
Utolsó módosítás: 2010-02-02 18:59:38
Magzatelhajtási kísérlettel gyanúsítanak egy nõt Molnár Oszkár feljelentése nyomán.

Egy ismeretlen nõt meggyanúsítottak, egyelõre nem tudni, pontosan miért.

Gyanúsítottként hallgattak ki egy nõt a Molnár Oszkár által tett feljelentés nyomán – értesült a Borsod Online. A fideszes edelényi polgármester tavaly nyáron beszélt arról, hogy terhes cigány nõk szándékosan károsítják magzatukat, hogy így nagyobb családi pótlékhoz jussanak.

 

Molnár késõbbi feljelentése nyomán beavatkozás emberi génállományba címen indult nyomozás, ám az elrendelt feljelentéskiegészítés nyomán most magzatelhajtási kísérletre módosult a gyanú – írja a megyei portál. Azt egyelõre nem tudni, hogy a nõ a gyanú szerint mit tett magzatával, és azt milyen indítékból, milyen céllal, eszközzel vagy mással csinálta.

Molnár a városi önkormányzat júniusi testületi ülésén azt mondta: "a cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon, például Szendrõládon, a terhesség ideje alatt szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni", majd hozzátette: "utánajártam, és igaz: gumikalapáccsal veri a terhes nõ a hasát, azért, hogy nyomorék gyereket szüljön".

A polgármestert lemondásra szólították föl, ellene pert indítottak cigány származású asszonyok, és Molnár is feljelentést tett.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!