2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Félpucér nõt nézegetett élõ adásbanForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-03 18:42:14
Bajba került egy ausztrál bankár - a férfi ugyanis egy topmodell, Miranda Kerr félmeztelen képeit nézegette a céges gépen, miközben a háta mögött kollégája élõ tévéadásban beszélt a kamatokról kedden.

A felvétel tanúsága szerint a pikáns fotókban elmerülõ alkalmazott csak késõn vette észre, hogy õ is „adásban van”, meglepõdve fordult hátra. Elemzõk szerint elképzelhetõ, hogy az állásába kerül a bank eszközeinek nem elõírásszerû használata. A tudósítás az internetre is felkerült, és már több tízezren nézték meg a legnépszerûbb videómegosztón. A világ brókerházaiban dolgozó kereskedõk is elõszeretettel kuncognak a felvételen.

Az ausztrál tévéadó azt mondta: több nézõ is panaszkodott arra, hogy élõ adásban az egyik bróker igencsak lenge öltözetû hölgyek képét nézegette. Emiatt a televízió megkereste a Macquarie bankot, hogy aggodalmának adjon hangot. A pénzintézet azt közölte, hogy az érintett munkatársuk már találkozott a cég vezetõivel, hogy „jövõjérõl egyeztessenek”, de ennél többet nem mondott a Macqarie a sajtónak. Helyi jelentések szerint a férfi sorsáról a héten dönt a vezetés.

Szerdán nem ment be dolgozni a pikáns képekre kíváncsi bróker. Néhány ausztrál lap arról írt, hogy a képet e-mailben kapta, nem tudta mi van a levélben, és pont az élõ adás alatt nyitotta meg a csatolmányokat.

A kínos helyzetbe került bank még egy közleményt adott ki, amely szerint a pénzintézetnek szigorú elõsírásai és szabályai vannak arról, hogy munkatársai hogyan és mire használhatják a technikai berendezéseket és a világhálót. A bank egyébként az eset után minden dolgozójának e-mailben elküldte a céges internet használatra vonatkozó elõírásokat azzal a felszólítással, hogy "ismerkedjenek meg vele."

 

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!