2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Láncfûrésszel támadt a kalauzraForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-03-02 13:28:48
Közfeladatot ellátó személy elleni erõszak miatt indítottak eljárást egy román férfi ellen, aki egy beindított láncfûrésszel fenyegette meg az egyik kalauzt a Budapestrõl Szombathelyre tartó gyorsvonaton hétfõn délelõtt. Szombaton egy Baranya megyei férfi támadta meg szomszédját egy láncfûrésszel.

A Fejér Megyei Rendõr-fõkapitányság tájékoztatása szerint a külföldi utast Gárdony közelében szólította meg, és a menetjegyét kérte. Mivel a férfinek jegye nem volt, a kalauz közölte vele, hogy pótjegyet kell vennie. A román férfi méregbe gurult és beindította a kezében lévõ láncfûrészt, és megfenyegette a jegykezelõt. A vonatról értesítették a rendõröket, akik Székesfehérváron szállították le a vonatról a külföldit, akit kihallgatása után õrizetbe vettek.

Felfegyverkezve elkövetett magánlaksértés miatt indult eljárás egy Baranya megyei férfi ellen, aki egy beindított láncfûrésszel támadt a szomszédjára szombaton. Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje elmondta: a bûncselekmény Siklósnagyfaluban történt: a 37 éves férfi berontott a szomszédjához, és azzal fenyegette meg, hogy levágja a fejét. A kiérkezõ rendõrök elvették tõle a fûrészt, kihallgatni azonban akkor nem tudták, azóta pedig még nem keresték.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!