2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Jobbik: A nemzeti áttörés napja a maiForrás: RTl Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-12 16:32:26
A nemzeti áttörés napjaként értékelte a Jobbik választási eredményét Vona Gábor. A pártelnök azt mondta: sokan jobb eredményt reméltek, de hatalmas "ellenszélben" kellett kampányolni.

Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom elnöke a választási eredmények nyilvánosságra kerülése után tartott beszédében azt mondta: a választás napja tragikus és felháborító volt, épp úgy, mint a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon által elnökölt évek. Szerinte a Jobbik által elért eredményt egyértelmûen sikerként kell elkönyvelni, a párt egy év alatt megduplázta támogatóinak számát, vasárnap körülbelül egymillióan szavaztak rá.

Az elnök véleménye szerint biztató, hogy pártja növekszik. Vona Gábor ugyanakkor bevallotta, hogy õ és sok jobbikos is abban bízott, sikerül az MSZP-t legyõzni, de mint mondta, erre is sor kerül a jövõben. "Mi gyõzelemre születtünk, és napról napra erõsebbek leszünk" - tette hozzá. A parlamenti munka kapcsán azt mondta, minden olyan javaslatot támogatni fognak, amely az ország érdekét szolgálja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!