2024. április 29. Hétfő, Péter.
 
Choli bácsi megnevezte fia gyilkosátForrás: Borsodonline
Utolsó módosítás: 2010-04-15 10:05:08
Az elhunyt édesapja a temetés napján nyilatkozott arról: meggyõzõdése, hogy fia nem önkezével vetett véget az életének.

Az elhunyt édesapja a temetés napján nyilatkozott arról: meggyõzõdése, hogy fia nem önkezével vetett véget az életének. Mi több, egy borítékban ügyvédi letétbe helyezte annak az ismerõsének a nevét, aki szerinte megölte Dávidot.Februárban, a Blaha Lujza téren találkozott utoljára személyesen fiával Choli bácsi, s arról beszélgettek, hogy a volt kormányszóvivõ mikor mutatja be szerelmét, Claudiát a családnak. Húsvétra tervezték, sõt eljegyzésrõl, esküvõrõl is szó volt. A Frizbi Hajdú Péterrel felvételén a fiát gyászoló apa azt is elmondta, régen látta Jocit olyan kiegyensúlyozottnak és boldognak, mint élete utolsó hónapjaiban.

– Meg vagyok róla gyõzõdve, hogy nem lett öngyilkos, és egyre több jel utal erre – mondta Choli bácsi. – Több gazdasági vállalkozásban érdekelt volt, s szerintem ezekbõl a körökbõl kerülhetett ki a gyilkosa is. Láttam a helyszínen készült fotókat, és a ruháján is vannak olyan jelek, amelyek erre utalnak. Kedden hozták haza a ruháját, amelyet akkor viselt, s véres volt az inge. Egy öngyilkos, akasztott embernek nem véres az inge! Az állítólagos depresszióról sem tudtunk. Az édesanyja mosta, vasalta a ruháit, és soha nem találkozott gyógyszerekkel, vagy erre utaló jelekkel – magyarázta a megtört édesapa.

Choli bácsit más körülmények is nyugtalanítják.

– A fiatalembert, aki megtalálta, nem ismertem soha. Azt mondják, a fiam barátja volt korábban. A halála után elkísérte Claudiát hozzánk Csepelre, s hiába akartam feltenni a kérdéseimet Claudiának, mindig ez a fiatalember válaszolt helyette. Ideges volt, s hamar szabadulni akart. Menjünk innen! – mondta Claudiának. Pedig Claudia nem volt olyan állapotban, hogy ne tudott volna válaszolni. De veszélyben van õ is. Claudia, a feleségem és én is életveszélyben vagyunk – magyarázta az apa, hozzátéve, sejti, ki a kulcsfigura a tragédiában.

– Leírná a nevét annak, akire gyanakszik? Ügyvédi letétbe helyezzük – fordult hozzá Hajdú, s Choli bácsi a TV2 kamerái elõtt vetette papírra gyanúsítottja nevét.

Choli bácsi megvárja a rendõri és orvosi jelentést, majd feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!