2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Rendet tesznek a kormányzati honlapokon isForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-06-01 11:04:15
Egységesítik a kormányzati honlapokat, a különbözõ minisztériumok internetes oldalai egyelõre nem elérhetõek. A minisztériumok korábbi internetes címein jelenleg egy üzenet jelenik meg, ...
miszerint az új kormány rendet akar tenni az állami honlapok területén is. Az üzenet szerint méltatlan az országhoz, hogy a minisztériumi oldalak nélkülöznek mindenféle egységes arculatot, a honlapok közül több elavult, tartalmában zavaros és átgondolatlan.

A felirat címe OMG, ami az angol „Oh, my God”, azaz „Te jó ég!” kifejezés rövidítése. Az üzenetben az áll, hogy a kormányzati átadás-átvétel idején 443 domain név volt a kormányzat birtokában, ezek közül 125-ön volt valamilyen tartalom. Az állami internetes oldalak közül egyébként egy mûködik most is: a magyarorszag.hu.

A Független Hírügynökség információi szerint az üzenetet az a kommunikációs csapat helyezte el amely várhatóan a hét közepén veszi át hivatalosan a kormányzati kommunkiációs ügyeket. Úgy tudni, a csapat már most úgy találta, hogy az állami internestes oldalak követhetetlen módon, 68 szerveren elhelyezett, több mint 400 internetes oldalból állnak, ezen oldalak nagy része viszont nem is mûködik.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!