2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Zúzza szét bosszantó tárgyait Ivádon!Forrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-02 15:14:02
Utált dolgok kerülnek kalapács alá a hétvégén, Ivádon.
A szombati Batyus galopp nevet viselõ rendezvényen lesz korrupciós sakk és akár a polgármesterre is lõhetnek festékpatronnal.

Ivády Gábor, a Heves megyei település polgármestere a Független Hírügynökségnek elmondta elkészült a pörölyük egy 3 méteres sújtógerendával, a végén 150 kg-os súllyal, hogy biztosan apró darabjaira törjön mindent, amit ki nem állhatunk. Az elõzetes jelzések szerint a pöröly lesújt majd folyton csörgõ és lefagyó mobiltelefonra, az éjszaka közepén magától a dobozban tülkölõ gyerekjátékra, a megvásárlás pillanatától nyikorgó forgószékre, de olyan is akad, aki a tökfõzelékkel akar ily módon végleg szakítani. A Batyus galopp alkalmával mindenki szertartásosan megsemmisítheti azokat a tárgyakat, amik a legjobban bosszantják.

Ivády Gábor elmondta: az elõzetes jelzések szerint a Batyus galoppon van, aki sakkozni akar majd, más pedig azt kérte, hogy valaki majd korrumpálja õt náluk. Ezért a kettõt kombinálva kitalálták a korrupciós sakkot, ahol a figurák lefizethetõek lesznek. Volt, aki azt mondta, hogy a balatoni nyaralását kellene lemondania, ha el akarna Ivádra menni. Az õ kedvéért felállítanak egy medencét és hoznak bele vizet a közeli Balaton községbõl. Van, aki demonstrálni, tüntetni akar, neki létrehozzák a felvonulások terét, ahol bárki, bármilyen ügy mellett felvonulhat. A számtalan programban a pamplonai bikafuttatás mintájára birkák elõl menekülés is szerepel. S mivel többen akarnak a domboldalon, ferde pályán focizni, nekik egész bajnokságot szerveznek. Volt, aki azt kérte, hogy lõhessen a polgármesterre paint ballal, az õ kívánságát is teljesítik, feltéve, ha elég ügyes és eltalálja õt.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!