2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Botrány egy áthelyezett parkolási tábla miattForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-18 11:12:18
Parkolási büntetést kapott egy férfi úgy, hogy a fizetõs zónán kívül parkolt. Errõl videófelvételt is készített.
Panaszt tett. Egy héttel késõbb visszament és újra felvételt készített. A tábla már egy sarokkal odébb volt. A Centrum Pakoló Rendszer Kft-nél azt mondták az autósnak, hogy a tábla eddig is ott volt. A férfi azt mondta nem fizet.

„Ez volt 7.13-án. És most tegnap arra jártam és innen a tábla ide át lett helyezve" – mondta a férfi Híradónknak. Mármint a parkolási zóna végét jelzõ tábla a fõvárosban. Köhler Ákos ott parkolt júliusban. Megbüntették. Videófelvételt készített és panaszt tett. A levelére a minap kapott választ. Ezután újra kiment, és újabb felvételt készített. A zóna vége tábla egy másik sarokra került, úgy, hogy az a parkoló cég büntetését igazolja.

"Én felvettem a kerületi önkormányzattal a kapcsolatot, a fõvárosi önkormányzattal, de végsõ elkeseredésemben a médiához fordultam, de nem valószínû, hogy hagyni fogom ezt a dolgot" – mondta Köhler Ákos.

Ráadásul a büntetés a Hamzsabégi útra szól, miközben ez a parkoló a Fehérvári út 38/a épület elõtt van. De nem ez az egyetlen szokatlan helyzet itt.

Az ott lakókkal beszélgetett az RTL Híradó riportere, de nem szerettek volna nyilatkozni. Azt mondták, érdekes, hogy ebben az utcában ezen az oldalon nem kell fizetni, bár tábla nem engedi az ott parkolást, a másik felén viszont fizetni kell, igaz,ezt meg tábla nem jelzi.

Az Emberibb Parkolásért Mozgalom szerint egyértelmû a helyzet. Nem kell fizetni. Azt mondták, nem ez volt az elsõ ilyen, szerintük visszaélés. Kíváncsiak voltunk mit szól ehhez a felvételhez a Centrum Parkolás, de nem sikerült elérni õket.

A levelezés és a pereskedés így tovább folytatódik. Csak érdekességképpen még annyit, hogy mikor ott jártunk éppen nem mûködött a parkoló automata.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!