2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Heti horoszkóp december 29-tõl január 5-igForrás: nõi lapozó
Utolsó módosítás: 2008-12-29 11:49:30
Olvassa nálunk heti horoszkópját! Mire számítsunk a 2008-as év végén és a 2009-es év elején?

Kos (március 21. - április 20.)
Rengeteg érzelmi és szellemi stimulálásra lehet szükséged a következõ napokban, és ezt a leginkább akkor kaphatod meg, ha minél több idõt töltesz táraságban, elsõsorban a barátaiddal! A szilveszter nagyszerû lehetõséget kínálhat neked arra, hogy bulizz egy jót! Az új év elsõ napjai egy kicsit zavarosak lehetnek neked, elsõsorban, mert annyi mindent szeretnél megvalósítani. A benned rejlõ energiák sokat segíthetnek abban, hogy beteljesítsd az álmaidat - még azokat is, amelyek most még eszedbe sem jutottak.

 

Bika (április 21. - május 20.)
Egy kicsit idegesíthet a többi ember ezen a héten, nem is amiatt, ahogyan veled viselkednek, hanem amiatt, ahogy egymással bánnak: nehezen viseled el az igazságtalanságokat, a legszívesebben mindenkihez külön odamennél és megkérnéd, hogy legyen kedves a többiekhez. Ez azonban lehetetlen, fõleg, mert senki nem kér belõled, mint "önjelölt lélekbúvárból". A hét végén, az új év elsõ napjain, nagyon energikus lehetsz, örömmel tervezgeted, hogy mi mindent szeretnél majd megvalósítani a jövõben.

 

Ikrek (május 21. - június 21.)
Teljesen elkaphat az újévi fogadalmak láza ezen a héten: egymás után találod ki, hogy mit szeretnél megvalósítani, mit szeretnél megváltoztatni 2009-ben. Ez egészen addig jó, amíg elég reálisak az elvárásaid saját magaddal szemben, ne akarj olyan dolgokba belevágni, amelyekre csak kételkedve tudsz gondolni. A hét végén egy kicsit idegesíthet más emberek tiédtõl eltérõ tempója - szerencsére, olyan tanulási lehetõségeket kínálhat neked az élet, melyekben gyakorolhatod az elfogadás és a tolerancia "mûvészetét".

 

Rák (június 22. - július 22.)
Túlságosan elhamarkodottan dönthetsz a hét elsõ napjaiban, és ennek késõbb igencsak komoly következményei lehetnek - ezért, még mielõtt kimondod a végsõ szót, gondolkozz el azon, hogy valójában mit is akarsz. Vizsgáld meg alaposan a hozzád eljutó információkat; annak a képességednek, hogy nagyszerûen átlátod a legapróbb részleteket is, most hasznát veheted! A jövõ év elsõ napjai egy kicsit lassabban "indulhatnak be", nehezen állítod át az agyad 2009-re, ezért mindenképpen hagyj elegendõ idõt magadnak arra, hogy alkalmazkodj az új körülményekhez.

 

Oroszlán (július 23. - augusztus 22.)
Eljött az idõ, hogy megmutasd a valódi erõdet: nagyon energikus és mozgékony lehetsz a következõ napokban, a dinamizmusodat másra is át tudod ragasztani. Menj el minél többet sportolni, és ha valamilyen régóta húzódó, vitás ügyed van, akkor azt is intézd el ezen a héten, ne hagyd, hogy az új év bizonytalanságokkal, kétségekkel telve kezdõdjön. Arra azonban ügyelj, hogy lesznek olyanok a környezetedben, akiknek egy kicsit sok lehet a benned rejlõ rengeteg energia - ne rohanj le másokat, mert annak csak sértõdés, kellemetlenség lesz a vége!

Szûz (augusztus 23. - szeptember 22.)
Meglepõen érzelmes, sõt, drámai lehetsz ezen a héten - mindent mélyen élsz meg, és mindent magadra veszel, ráadásul hajlamos lehetsz arra is, hogy minden eseménynek csak a negatív oldalát veszed figyelembe. A sikerekrõl, a pozitív élményekrõl pedig egyszerûen elfeledkezel (így "bizonyítva" magadnak a pesszimizmusodat). Jó módszer lehet, ha megtanulod reálisan szemlélni az életedet, és nem pozitív-negatív kettõsségre lebontani az eseményeket. Mondogasd magadnak, hogy "minden okkal történik", és igyekezz olyan döntéseket hozni, melyek segíthetnek a fejlõdésben.

 

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)
Egy kicsit több rendszerre lehet szükséged ezen a héten, különösen a napi életedben, és te is szívesebben vagy otthon - még szilveszterkor is jobban érezheted magad egy régimódi házibuliban, mint egy puccos szórakozóhelyen -, örömmel foglalatoskodsz olyan tevékenységekkel, amelyeket máskor unalmasnak, sõt, feleslegesnek tartasz. Az, ha most sikerül lomtalanítanod, összepakolnod vagy rendszerezned az ügyeidet (akár fizikai, akár lelki értelemben), késõbb, az új évben, nagyon jó hatással lehet az életedre. Egy pontosabb, szervezettebb "én" segítségével sokkal sikeresebbé válhatsz!

 

Skorpió (október 23. - november 21.)
Szívesen öntenéd szavakba, amit érzel, ám abban már egyáltalán nem vagy biztos, hogy kész vagy megosztani a gondolataidat a körülötted élõkkel - a lelked mélyén ugyanis tarthatsz attól, hogy megbántod a szeretteidet. Viszont, azt a rengeteg tervet, érzést, ötletet, ami benned van, nem lenne jó veszni hagyni, ezért érdemes lenne elkezdened naplót vagy blogot írni; egy külön füzetbe pedig mindazt a különleges elképzelést jegyzeteld le, ami lépten-nyomon eszedbe jut. Ne félj attól, hogy ezek talán megvalósíthatatlannak tûnnek: az új évben egymást érik majd a meglepõ "források", amelyek segíthetnek beteljesíteni az álmaidat!

 

Nyilas (november 22. - december 21.)
A hét elsõ napjaiban próbáld meg elvarrni a szálakat - legyen szó akár érzelmi, akár anyagi vagy munkával kapcsolatos kérdésekrõl -, hogy az új évben már csak az új dolgokkal foglalkozhass (természetesen, ez elsõsorban a régóta halogatott, de valójában viszonylag könnyedén megoldható ügyekre vonatkozik). A szilvesztert próbáld meg lazán, de "spórolósan" ünnepelni, most sokkal jobban élvezhetsz egy könnyed baráti összejövetelt egy nagy, elegáns partinál. A hét utolsó (és az új év elsõ) napjait szándd arra, hogy megfogalmazod magadban a céljaidat!

 

Bak (december 22. - január 20.)
A csillagok nagyon kedvezõ pozícióban állnak ezen a héten, ezért energikusnak, erõsnek, és tettre késznek érezheted magad, és még olyan dolgokba is könnyebb szívvel vágsz bele, amelyeket korábban elképzelhetetlennek tartottál. Ha valamilyen ötlet jut most az eszedbe, akkor azt igen sikeresen valósíthatod meg - még abban az esetben is, ha mások fintorognak, gonoszkodnak veled emiatt, és mindenáron megpróbálnak elkedvetleníteni. Az új év elsõ napjaiban gondolkozz el azon, van-e olyan dolog, amit érdemes lenne megtanulnod - a fejlõdéshez most minden lehetõséged adott, neked csak bele kell vágnod!

 

Vízöntõ (január 21. - február 19.)
Bár a következõ napok egy kicsit visszafogottabban alakulhatnak a számodra, ez csak "elõjáték" azokhoz a nagy változásokhoz, amelyek hamarosan bekövetkeznek az életedben. Ezért ez a hét legyen a felkészülésé: szabadulj meg minden olyan dologtól (legyen az fizikai, szellemi vagy érzelmi), amirõl úgy érzed, hogy hátráltat, visszafog téged! A hét második felében meglepõen intenzíven élheted meg az érzelmeket, a szilveszter, illetve az új év elsõ napjai nagyszerû lehetõségeket kínálhatnak neked a nagy vallomásokhoz, vagy a tisztázó beszélgetésekhez.

 

Halak (február 20. - március 20.)
Szeretnéd mélyen megélni az érzelmeidet, és arra vágysz, hogy spirituálisan is egymáshoz kapcsolódjatok azokkal az emberekkel, akik a legközelebb állnak hozzád. A következõ napok arra is megfelelõek lehetnek, hogy megerõsítsd az érzelmi kötelékeket a szeretteiddel, sõt, saját magaddal is: most tisztábban láthatod a saját vágyaidat, motivációidat, és azt is "jobban tudod", hogy mit kell tenned azért, hogy teljesebb életet élhess. A hét utolsó napjaiban ne csak a jövõvel, de a múlttal is foglalkozz egy kicsit: gondolkozz el azon, melyek voltak a 2008-as év legjobb, illetve legrosszabb pillanatai, és persze, mi mindent tanulhatsz ezekbõl!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!