2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Levágta a barátnõje fejétForrás: eszaon
Utolsó módosítás: 2009-04-23 16:37:39
Elmeszakértõvel is megvizsgáltatják a rendõrök a kalocsai A. Pétert, aki hétfõ este levágta a barátnõje fejét, majd egy horogkeresztes zászlóval borította be.    

A BorsOnline úgy tudja: éppen azért végzett szerelmével a Magyar Gárda felvonulásain büszkén menetelõ fiatalember, mert a kislány szakítani akart vele szélsõséges nézetei miatt. A Magyar Gárda elhatárolódik: egy éve nem tagjuk A. Péter, tettét elítélik.

A szélsõjobbos elveket valló, a Magyar Gárdával tavaly májusban Kalocsa fõutcáján masírozó Péter – mint tegnap megírtuk – végzett 19 éves szerelmével, Gyöngyvérrel. A hentesként a kalocsai húsüzemben dolgozó fiatalembernek nem okozott gondot a kivégzés: könnyedén leszúrta a lányt, majd a gége felõl átvágta a nyakát a túlélõ tõrrel. Az este 6 óra körül történt gyilkosság után összepakolt, majd éjjel felkereste édesapját a lakásán, hogy tanácsot kérjen tõle: mit tegyen. Az idõs férfi beszélte rá arra, hogy adja fel magát, és be is kísérte a rendõrségre. - Úgy hallottam, Péter ittas volt, amikor elkövette a bûncselekményt, és azt mondja, emiatt semmire sem emlékszik a történtekbõl – tudtuk meg tegnap a kalocsai A. családhoz közel álló forrásból. A fiatal férfi évek óta szélsõséges elveket vallott: tavaly a budapesti meleg-tûntetésen is összeütközésbe került homoszexuálisokkal, amiért õrizetbe vették a rendõrök, s ezzel még kérkedett is Kalocsán. Szinte mindig fehér inget, fekete ruhát, fekete sapkát és csizmát viselt. Egy közeli barátja úgy tudja, hogy a karjára horogkeresztet tetováltatott. - Nem egyszer láttam õket a faluban, amikor motorral mentek le Gyöngyikével a Dunára – tudtuk meg az áldozat lakóhelyén a bátyai Decsák Istvánnétól. Erzsi néni úgy emlékszik, az utóbbi idõben már Gyöngyvér is fekete ruhát hordott, de nem értett egyet szerelme elveivel, sõt egy ízben már szakított is emiatt Péterrel. A rendõrség által hivatalosan egyelõre meg nem erõsített információk szerint talán éppen egy újabb szakítás került szóba köztük hétfõn a fiú politikai nézetei miatt, mire Péter elõvette tõrét, és kivégezte szerelmét.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!