2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Heti horoszkóp 2009. június 08. – 15.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-06-11 22:28:03
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját!

Kedves Bak!

 

A hét elsõ napján még nem, de keddtõl már tied pálya. Remek hangulatban és formában leszel minden szempontból. Olyan kisebb-nagyobb pozitív események történnek, amelyek azt igazolják, hogy jól csináltad eddig. Legyél büszke magadra! Vedd észre a siker jeleit! Ezek új erõt adnak a továbbiakhoz. Tudod jól, hogy mindig van holtpont. Most végre túljutsz egyen. A hét második felében okosan gazdálkodj a pénzeddel! Ne költs felesleges dolgokra! Legyen mindig egy kis tartalékod vészhelyzetre! Határozd meg, hogy mit nevezel vészhelyzetnek, és csak akkor nyúlj hozzá! A hét utolsó napján a társaság, a társalgás fog feltölteni. Mozdulj ki otthonról, vagy hívj vendégeket!

 

Kedves Vízöntõ!


A hét elsõ felében arra kell nagyon ügyelned, hogy semmivel ne siess. A türelem most a legbölcsebb hozzáállás, bármirõl van is szó. A saját dolgodat nehezíted meg, ha elkezdesz kapkodni. Hidd el, nem fog gyorsabban megoldódni! Legyen a jelszavad most „a türelem nem csak rózsát terem”! Ha hagyod, akkor az idõ elkezd neked dolgozni. Teszteld! A hét közepétõl sokkal derûsebben és könnyedebben fogod viselni az életet. Lehetõleg idõzíts ekkorra fontosabb teendõket! A hétvégén pedig kapcsolódj ki valamilyen szokatlan módon! Csinálj olyasmit, amit eddig még sosem! Például nézd meg a napkeltét egy kilátóból! Akár le is fotózhatod. Vagy táncolj mezítláb a folyóparton!

 

Kedves Halak!


A hét elsõ napján kerüld az összeütközést a fõnököddel és/vagy a munkatársaiddal! Ha bármit szeretnél megértetni velük, az keddtõl könnyedén sikerülhet. Ekkor se gyorsan. Számíts rá, hogy idõre lesz szükségük ahhoz, hogy belássák, igazad van! Ez nem baj, ha nem vagy türelmetlen. Most a sietség öngól. Erre gondolj, ha elkezdenél kapkodni! A hét második felében csendesebb, passzívabb hangulatod lehet. Nyugodtan vonulj vissza! Ha az inaktivitás jobban esik, akkor válaszd azt! Ez nem jelenti azt, hogy semmit nem szabad vagy nem kell csinálnod, de csak azt, amihez kedved van. A hét utolsó napján kényeztesd magad! Jót tenne valami vizes program: uszoda, forró fürdõ, szauna, teaszertartás stb.

 

Kedves Kos!


Remek hangulatban indítod a hetet, fõleg, ha foglalkozol a vágyaiddal. Az álmodozás nem káros, ezzel energiát adsz a megvalósulásukhoz. A hét közepén figyelj nagyon, mert adódik valami jó lehetõség, amellyel javíthatsz az anyagi helyzeteden! Maga az ötlet gyorsan jön, de a kivitelezéshez idõre lesz szükség. Ezt mindenképpen kalkuláld be! Hétvége elõtt óvatosan költekezz! Lehet, hogy váratlan kiadásod lesz. Valószínûleg nem odázhatod el, azonnal ki kell fizetned. Ne morogj, ess túl rajta minél elõbb! A hétvégén dönthetsz, hogy elutazol, vagy otthon lazítasz. Mindkettõvel jól jársz, de ha a barátaid hívnak, akkor inkább menj velük! Õk nagyon jó hatással lesznek rád.

 

Kedves Bika!


Fantasztikusan jól indul a heted. Minden megy a maga útján. Úgy tûnhet, hogy az idõ valóban neked dolgozik, és téged igazol. Mindaz, amiben hittél, ami mellett kitartottál, most kezdi el hozni az eredményeket. Ebben csak annyi a dolgod, hogy az elszántság ne menjen át merevségbe! Maradj céltudatos, de ha kell, képes legyél rugalmasan alkalmazkodni. A hét második felében munkahelyi gondok nyomaszthatnak. Ne reagálj túl gyorsan semmire, és ne alakíts ki azonnal véleményt! Nem eszik olyan forrón a kását. Adj idõt magadnak és a változásoknak! Pár napon belül letisztul minden. A hét utolsó napján élj a hobbidnak! Ha nincs még, akkor keress! Próbálj ki pár dolgot, amelyre rég vágysz!

 

Kedves Ikrek!


Ha nem akarod elrontani az egész hetedet, akkor hétfõn kerüld a konfliktust mindenkivel! A pároddal, a fõnököddel és minden emberrel! Érvelj bátran, de ne minõsíts és ne támadj senkit! Nem könnyû veled vitázni. Most különösen nehéz „ellenfél” vagy. A hét közepén észre kellene venned, hogy az idõ neked dolgozik, ha hagyod. A sietséggel és sürgetéssel nem érsz elõbb célba. A hét második fele megint kellemes lesz számodra. Elemedben leszel minden szempontból. Ezt a jó szériát fordítsd jótékony célra! Segíts olyan embereknek, akik nem annyira határozottak, mint te! A hét utolsó napján erõnek erejével a jelenben kell tartanod magad, mert ha elõrefutsz gondolatban, akkor rosszkedved lehet…

 

Kedves Rák!


A hét elsõ felében megfontoltan, józanul kell haladnod. Most nem az érzelmeknek, hanem a racionális részednek kell vezetnie téged. Akkor jársz jól, ha olyan emberekre hallgatsz, akik realisták. Nem baj, ha ridegebbek, mint te. Tudomásul kell venned, hogy az érzelmek olykor megtévesztenek. A hét második felében egy vágyadról kell lemondanod. Ne keseredj el, nem végleg! Most, átmenetileg engedd el, hogy késõbb beteljesülhessen! Ha ragaszkodsz hozzá, akkor megnehezíted a saját dolgodat. Jobban jársz, ha „nyitott tenyérrel” élsz. Ebbõl kiesik, ami nem kell, de belefér sok új is. A hét utolsó napján elemedben leszel. Megint átveheti az uralmat az érzelem. Töltsd a napodat a barátaiddal!

 

Kedves Oroszlán!


A hét elsõ napján kirobbanóan jó formában leszel. Használd ki, és vesd bele magad a munkába! Egy nap alatt többnapi feladatot el tudsz intézni. Keddtõl azt érzékelheted, mintha javulna az anyagi helyzeted. Jól érzed. Szép lassan elindul egy kedvezõ folyamat, de tényleg csak lassan. Muszáj türelmesnek lenned, mint a jó gazdának, aki képes kivárni, míg beérnek a gyümölcsök, és csak utána szedi le õket. A hét második felében kerüld a konfliktust a fõnököddel és a pároddal! Ha nincs még párod, akkor izgalmas találkozás vár rád. Ne lepõdj meg semmin! Azon se, ha az illetõ fura figura. Épp az teszi érdekessé, hogy egészen más, mint te. Hisz jól tudod: ellentétek vonzzák egymást…

 

Kedves Szûz!


A hét legeleje még nem lesz az igazi, de aztán egyre jobb formába kerülsz. Minden a terveid szerint alakul. Ami nem, az az elképzelésednél is jobban. Végre látszik a kitartásod és következetességed eredménye. Legyél büszke magadra, ne kételkedj a siker tartósságában! Hidd el, megérdemled! Hiszen csak azt kapod, amit megérdemelsz. Ez univerzális törvény. A hét második felében levegõhöz kellene jutnod. Szó szerint és átvitt értelemben is. Sokat legyél friss levegõn, vegyél mély lélegzetet, és szellõztess sokat! Ezenkívül vizsgáld meg, hogy életed mely területén nincs elég szabadságod! Gondold át, mit tehetsz azért, hogy nagyobb legyen a mozgástered, és tedd meg!

 

Kedves Mérleg!


A hét elsõ napján nagyon óvatosan közlekedj! Balesetveszély leselkedik rád, de csak akkor, ha sietsz, vagy ha kapkodsz. Lassíts, és nem lesz semmi baj! Ha élnek még a szüleid, akkor hét közepén foglalkozz velük! Lehet, hogy nem mondják, de igénylik, hogy több idõt szánj rájuk. Ne várd meg a hétvégét, hívd fel õket minél elõbb! A hét második felében nagyon jó formában leszel. Mindent gyorsan és flottul el fogsz tudni intézni. Amihez szükséged van segítségre, abba vonj be másokat is! Nem kell mindent egyedül csinálnod. A közös munka közelebb hozza egymáshoz az embereket. A hét utolsó napján misztikus témák fognak izgatni. Hallgass meditációs zenét, olvass ezoterikus témájú könyvet!

 

Kedves Skorpió!


A hét egy váratlan kiadással indulhat. Gondold át, hogy muszáj-e azonnal kifizetned! Kérdezz meg egy szakembert, hogy rosszabbul jársz-e, ha késõbb költesz rá! Ha igen, akkor ess túl rajta! Ha nem, akkor halaszd el kicsivel késõbbre! Amúgy a hét elsõ fele kommunikációs téren sok sikert tartogat a számodra. Minél több beszélgetést kezdeményezz! Egyeztess mindenkivel, hogy a nézõpontok és érdekek egyértelmûek legyenek, de ne sürgess senkit, és ne siettesd a kompromisszumot! Adj elegendõ idõt mindennek! A hétvégén a családoddal és a gyerekeiddel kellene törõdnöd. Szervezz közös programot! Kiránduljatok vagy biciklizzetek! Vigyetek magatokkal sok gyümölcsöt és mindenféle magvakat!

 

Kedves Nyilas!


A hét elsõ napján még elemedben leszel. Remekül alakulnak a dolgaid, ha nem kezdesz el kapkodni. A hét elsõ felében anyagilag javuló tendenciát tapasztalhatsz. Készülj rá, hogy ez nem gyors lefolyású dolog lesz! Adj idõt magadnak – és az egész folyamatnak is! A hét második felében a közlekedésben kell óvatosnak lenned. Rendkívül fontos, hogy figyelj, ha lelépsz a járdáról, vagy ha autóval bekanyarodsz valahova! Most nem szembõl, hanem jobbról-balról jöhet a veszély. Forgasd a fejed! Nézz körül többször is! Így elkerülheted a balesetet. A hét utolsó napja egy érdekes találkozást tartogat számodra. Lehetõleg ne gubbassz otthon, mert elszalaszthatod!

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!