2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Heti horoszkóp 2009. június 15. – 22.Forrás: Nõk lapja
Utolsó módosítás: 2009-06-17 16:37:45
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját!
2009. június 15. – 22.
Kedves Bak! Úgy indul a heted, hogy el kell döntened, mi a fontosabb: az elvek vagy a gyakorlat. Nélkülözhetetlen, hogy felismerd, mikor melyikkel kell foglalkoznod, máskülönben elúszol idõben. Emiatt készíts prioritási listát! Tedd sorrendbe, hogy mi a legsürgõsebb, és mi várhat még! Így nyugodtabban haladhatsz pontról pontra. A hét közepén úgy tûnik, muszáj lesz foglalkoznod a családoddal és az otthonoddal. Nem várhatsz hétvégéig. Szakíts egy kis idõt rájuk, mielõtt valami baj történik. A hétvégén a gyerekeiddel töltsd a szabadnapodat! Velük felszabadult, vidám és játékos lehetsz, ettõl elfelejtheted a felnõttgondokat. Így valóban kikapcsolódhatsz. A hét utolsó napján menj vízközelbe! Ússz, lubickolj!
Kedves Vízöntõ! Amennyiben szétszórt vagy, nem lesz túl kellemes a hét kezdete. Elsõsorban a pénzedre vigyázz! Arra is ügyelj, hogy mire költesz, és arra is, hogy hova teszed a pénztárcádat vagy a bankkártyádat! Ha nem így teszel, akkor veszteség érhet. A hét közepén vidám, közlékeny leszel. Okosan hasznosítsd ezt! Beszélj minél több emberrel! Oszd meg a gondolataidat, ötleteidet! És kérdezd meg, õk hogyan vélekednek! Ne lepõdj meg azon, hogy most olyan emberekkel is megtalálod a megfelelõ hangot, akikkel eddig nem sikerült! Ne kételkedj! Inkább tegyél meg mindent, hogy az álláspontok közeledjenek! Hétvégén foglalkozz a családoddal, különösen a szüleiddel! Törõdj velük! Keresd meg, miben lehetsz a segítségükre!
Kedves Halak! Érzékenységed okozhat gondot a hét legelején. Jól tudod magadról, hogy az átlagnál érzékenyebb vagy. Ez az érzékenység tesz téged különlegessé! Hát ne bánd, és ne akarj megváltozni! Arra ügyelj, hogy ne vegyél magadra semmit, ami nem rólad, nem neked szól! A hét közepén kellemes meglepetés érhet. A családod valamelyik tagja tesz olyan gesztust, ami arról árulkodik, hogy pontosan tudja, mire vágysz a szíved mélyén, vagyis ismer téged. Köszönd meg, és nyugodtan fogadd el! A hétvégén utazz el! Nem kell messzire utaznod. A lényeg, hogy mozdulj ki otthonról, hogy kizökkenj a mindennapi gondokból. Menj víz közelébe! Ússznagyokat! Lubickolj a szó szoros és átvitt értelmében is! Közben adj hálát az egészségedért, az életedért, mindenért!
Kedves Kos! A hét úgy indul, hogy türelembõl vizsgázol. Ha kibírod ezt az egy napot, akkor minden jóra fordul. Keddtõl remek hangulatban leszel. Bármi sikerül, amit eltervezel. A hét közepére idõzíts megbeszéléseket, találkozókat! Ekkor mindenkivel meg tudod találni a megfelelõ hangot. Olyasmiben is elõre tudsz lépni, ami már jó ideje kilátástalannak tûnt. Semmiképp se mulaszd el a kiváló alkalmat! A hét második felében a pénzügyi helyzeted fog erõsen foglalkoztatni. Próbálj meg takarékosabban élni, de ne vidd túlzásba a spórolást! Találd meg az arany középutat! A hétvégén elutazhatsz, vagy a családoddal tehetsz kisebb kirándulást. Jó lenne vízparti célt kitûzni…
Kedves Bika! Az elõtted álló hét akkor lesz jó, ha csak azzal foglalkozol, ami a te dolgod. Ez nem azt jelenti, hogy ne hallgasd meg azokat az embereket, akik hozzád fordulnak, hanem azt, hogy ne aggódj, ne idegeskedj helyettük! Biztasd õket, és bízz bennük, hogy remekül meg tudják oldani a dolgaikat! Tanácsot csak akkor adj, ha kérik! És akkor is csak úgy, ha õszintén mondod: „Én a te helyedben…” A hét második felében egyre jobb hangulatban leszel. A közérzeted és az energiaszinted is magasan fog szárnyalni. Élvezd, és idõzíts fontosabb, ill. nehezebb feladatokat ekkorra! De a hétvégén ne dolgozz! Utazz el! Menj strandra! Mindenképpen vizes programot válassz! Az fog a leggyorsabban feltölteni…
Kedves Ikrek! Rögtön a hét elsõ napja nagy feszültséget tartogat számodra. Vigyázz, hogyan reagálsz, mert ez rányomhatja az egész hetedre a bélyegét! Muszáj tárgyilagosan megvizsgálnod, hogy mi tartozik rád, mire vagy hatással, és csak azzal törõdj! A többit hagyd! Ha ez sikerül, akkor egyre kellemesebb lesz a heted. A hét közepén már olyan visszajelzéseket kaphatsz, ami azt igazolja, hogy jól tetted, amit tettél. Ettõl jogosan lehetsz elégedett, de ne bízd el magad! Tedd a dolgodat továbbra is becsülettel és szorgalmasan! A hétvégén nem fogsz bírni magaddal. Annyi energiád lesz, hogy majd szétvet. Vezesd le valamilyen mozgással! Menj úszni, biciklizni, kirándulni, pingpongozni stb.!
Kedves Rák! Vigyázz, hogy kinek mit mondasz! Ez egész héten fontos tanács, de különösen a hét legelején. A titoktartás szent, és megtisztelõ feladat. Ne engedd, hogy bárki kihúzza belõled! És arra is ügyelj, hogy ne szóld el magad, például amiatt, hogy tájékozottnak tûnhess! Add inkább a tudatlant! Hidd el, most ez a legbölcsebb taktika! A hét közepén pozitív változások lehetnek a munkahelyeden. Ezek apróságnak tûnhetnek, de késõbb meg fog nõni a jelentõségük. A hétvégéd szuperjó lesz. Vasárnap a Nap belép a Rák jelébe. Ez azt jelenti, hogy itt a születésnapod. Lezárul egy 12 hónapos ciklus, és elindul egy új. Gondold át, mi történt, és találd ki, mit szeretnél az új évben!
Kedves Oroszlán! Számíts rá, hogy nem indul túl kellemesen a heted, de csak akkor, ha óvatlan vagy. A pénzedre és az értékeidre kell vigyáznod. Veszteség érhet, ha nem figyelsz. Szerencsére ez csak a hét legelejére vonatkozik. A hét közepén már kirobbanóan jó formában leszel, tele energiával és tettvággyal. Vesd bele magad a munkába! Fogj hozzá az ötletek, tervek kivitelezéséhez! Vége az elméleti szakasznak. Itt az ideje a megvalósításnak. Ne húzd tovább az idõt, és ne várj senkire! Fogadd el a tényt, hogy nem mindenki képes követni téged, vagy a tempód, vagy a céljaid miatt. A lassú, nehézkes emberek nem tarthatnak vissza. Hétvégén mozdulj ki otthonról! Menj úszni vagy vitorlázni! Víz mellett érezheted a legjobban magad…
Kedves Szûz! Amennyiben sikerül a hét elsõ napját vita nélkül megúsznod, akkor nyugis hétre számíthatsz. Ezen az egy napon áll vagy bukik minden. Vedd figyelembe, hogy most a másik fél az érzékenyebb! Lehet ez a párod vagy az édesanyád. Nem lesz nehéz türelmesnek lenned vele, hiszen szereted. A hét közepén kellemes meglepetésben lesz részed, ha képes vagy passzívan várakozni. Ne sürgesd se önmagadat, se az eseményeket! Tudd, hogy mindennek eljön az ideje! A hétvégéd kifejezetten nagyszerûnek ígérkezik, fõleg, ha szánsz idõt magadra. Gondold át, hogy mi esne jobban! Egy kisebb kirándulás vagy kerti grillezés, esetleg egy csobbanás valamelyik hazai tóban?
Kedves Mérleg! A hét elsõ napján önfegyelmet kellene tanúsítanod. Ne mondd el a titkaidat! Se a sajátodat, se másét! És ne feszegesd a titokzatos témákat! Ha ezt kibírod, akkor kicsivel késõbb elégedett lehetsz magaddal. A hét közepén vár rád egy felkavaró találkozás. Olyasvalakibe botolhatsz bele, aki végre felrázhat. A segítségével gyorsan túljuthatsz a holtponton. Ne állj ellen! Ne agyalj! Add át magad! Hagyd, hogy minden magától történjen meg! A hétvégéd akkor lesz szuper, ha elutazol, vagy legalább kimozdulsz otthonról. Mehetsz strandra, vagy kirándulni. Meglátogathatod a vidéki barátaidat vagy a rokonaidat. Választhatsz valami izgalmas sportot is. Pl. falmászás, vitorlázás stb.
Kedves Skorpió! Pont úgy indul a heted, ahogy akarod. Ha észnél vagy, akkor senki sem akadályozhatja meg, hogy megõrizd a derûdet. Maradj vidám, és humorral szemlélj mindent! Semmiképp se vedd át mások aggodalmát! Szeparáld el magad a pesszimista emberektõl! A hét közepén fenntartással fogadj minden ötletet! Nem kell gyanakodnod, de tartsd meg a jogot az önálló véleményalkotásra. Ehhez lehet, hogy több idõre lesz szükséged. Ne siess! Senki sem sürgethet. A hétvége közeledtével jól nyisd ki a szemed! Olyan ember akadhat utadba, aki le fog nyûgözni. Gyönyörködj benne! Lásd meg, mi az, amit õ tud, és te még nem! Ne állj ellen az érzéseidnek! Mondd ki! Vállald fel! Éld meg! Ilyen nem történik túl gyakran senkivel, így veled sem…
Kedves Nyilas! Családi vagy munkahelyi gondokkal indulhat a heted. Fontos lenne, hogy ne idegesítsd fel magad. Próbáld meg higgadtan szemlélni a helyzetet! Ha ez sikerül, hamar rájöhetsz, hogy mi a megoldás. Ezzel az egész kellemetlenség veszít az erejébõl. Azt is megteheted, hogy „elnapolod” a döntést. A hét közepén sokkal jobb passzban leszel. Ekkor könnyebben tudsz ránézni arra, ami a problémát okozza. A hétvégét oszd két részre! Szánj idõt a lustálkodásra, amikor pihensz, és megengeded magadnak a tétlenség „luxusát”. A másik napon viszont mozdulj ki! Menj sportolni, kirándulni! A lényeg, hogy aktívan töltsd az idõdet a szabadban. Közben ne lepõdj meg, ha egy érdekes emberrel találkozol össze!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!