2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Heti horoszkóp 2009. június 29. – július 06.Forrás: Nõk lapja
Utolsó módosítás: 2009-06-29 16:15:17
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját!
2009. június 29. – július 06.
Kedves Bak! Sajnos a hét elején nem sok siker vár rád a munkádban, ill. a fõnököddel kapcsolatos eszmecserében, annak ellenére, hogy diplomatikusan fogalmazol. Tedd meg a tõled telhetõt, és várj! Nem tehetsz mást, mint hogy megvárod, hogy leessen nála a tantusz. A hét közepén a párod vagy egy barátod fog jól „vizsgázni”. Kiderül, hogy mennyire ért és támogat téged. Ne szégyelld, ha meghatódsz ettõl! És ne titkold, hogy mennyire jólesik az õ biztatása! Ez az eset közelebb hozhat titeket egymáshoz. A hétvégén próbálj meg kikapcsolódni, vagyis szállj ki a mókuskerékbõl! Ezt úgy teheted meg a leggyorsabban, ha egészen mást csinálsz, mint a napi rutin. Aludj tovább, sétálj nagyokat, sportolj vagy lustálkodj!
Kedves Vízöntõ! Ez mozgalmas hétnek ígérkezik. A siker záloga, hogy ne siess! A hét elején például a beszédben kell megfontoltnak és diplomatikusnak lenned. Több oldalról is járd körbe az adott témát, mielõtt nyilatkozol! Felelõsséggel tartozol mindazért, amit mondasz. Ráadásul sokan adnak a te véleményedre. A hét közepén a munkádban vagy a jövõvel kapcsolatos elképzeléseidben történhetnek változások. Lehet, hogy feszültséget és türelmetlenséget fogsz érezni. Ennek ellenére ne kezdj el kapkodni! A sietség most a legrosszabb stratégia. A hétvégét töltsd a barátaiddal és a hobbiddal! Csak olyan emberekkel találkozz, akikkel kölcsönös a szimpátia, és csak olyasmit csinálj, amit szeretsz!
Kedves Halak! Nehézkesen indul a hét a számodra. Fogadd el, hogy most nem te irányítod az eseményeket! Várd ki a fejleményeket, és hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. A hét közepén ismét a kezedben lesz a kormány. Minden szempontból jobban leszel. A közérzeted és a hangulatod is kitûnõ lesz. Használd ezt ki, és idõzíts ekkorra fontosabb teendõket, megbeszéléseket, de legyél türelmes, mert nem mindenki fogja azonnal venni a lapot! Hagyj elegendõ idõt másoknak, hogy leessen a tantusz! A hétvégén jó lenne, ha nem dolgoznál. Ha muszáj, akkor próbálj meg rövid napot tartani, hogy jusson idõd a kikapcsolódásra is. Pihenés és szórakozás nélkül te sem bírod a hajtást...
Kedves Kos! A hét elején muszáj lesz türelmesnek lenned mindenkivel, minden helyzetben. Csupa olyan emberrel fogsz találkozni, akik érzékenyek, és/vagy lovagolnak a szavakon. Hagyj rájuk mindent! Hidd el, jobban jársz, ha nem állsz le vitatkozni! A hét második felében megkapod jogos jutalmadat. Vagy kellemes meglepetések, vagy fájdalmas csalódások fognak érni, attól függõen, hogy az emberi kapcsolataid milyen irányba haladtak az elmúlt napokban. A hétvégén kitûnõ hangulatban leszel. A sok energia majd szétvet. Gondold meg, hogyan tudnád legjobban hasznosítani ezt! És oszd szét, hogy jusson idõ hasznos dolgokra, de szórakozásra is! Közben ne feledkezz meg a családodról se! Tölts velük is egy kis idõt!
Kedves Bika! Egész héten észnél kell lenned. Szinte mindennap szükség lesz a józanságodra és a higgadtságodra. A hét elején a közlekedésben lesz nélkülözhetetlen, hogy óvatosan, körültekintõen haladj! Számítanod kell arra, hogy nem mindenki tartja be a szabályokat. A hét közepén párkapcsolati téren kell megõrizned a nyugalmadat. A párod ingerülten beszélhet, ezért vita robbanhat ki, hacsak nem maradsz csendben. Bármennyire is bosszantó a stílusa, jobban jársz, ha most kitérsz az összetûzés elõl. Tudd, hogy ha belemész, súlyos következményei lehetnek! A hétvégén muszáj lesz kipihenned a hét fáradalmait. Ne tervezz semmilyen mozgalmas programot! Jobb, ha lustálkodsz, napozol, olvasol vagy szépítkezel.
Kedves Ikrek! Remekül indul a heted. Bármit sikerülhet elintézned. Jó benyomást tehetsz azokra az emberekre, akiknek most számít a véleményük. De ne bízd el magad! Maradj szerény, és ne dicsérd magad! Ezt hagyd meg másoknak! A hét közepén készülj fel egy váratlan szituációra! Bár elsõ pillantásra kedvezõtlen rád nézve, de ne feledd, nem eszik olyan forrón a kását! Adj idõt magadnak, semmiképp se reagálj meggondolatlanul! Ha legalább egyet alszol rá, akkor jönnek a legjobb érvek, amelyeket használhatsz. A hétvégén megváltozhat a közérzeted. Az eddigi könnyed, derûs állapotot felválthatja egy érzelgõsebb, nosztalgikusabb, elgondolkodóbb stílus. Hagyd, hogy kicsit lelassulj! Neked is szükséged van pihenésre…
Kedves Rák! A hét legelején az otthonodban kell rendet rakni. Muszáj lesz békülékenyen fellépned, máskülönben egyre rosszabb lesz a hangulat, és ez senkinek sem jó. Különösen neked nem, mert nem tudsz a munkádra koncentrálni, ha a családodban folyamatos marakodás zajlik. Tegyél meg mindent, hogy helyreálljon a harmónia. A hét közepére ez érzékelhetõ is lehet. Ha vannak gyerekek, akkor számíts az õ segítségükre! Õk igazi szövetségeseid lesznek. Ha nincsenek gyerekek, akkor a barátaid segítségét kérd! Õk drukkolnak neked, és csak jót akarnak. Hallgass rájuk! A hétvégén a közlekedésben kell óvatosnak lenned. Sajnos nem elég, ha te betartod a szabályokat. Figyeld a többi közlekedõt, hogy idõben korrigálhasd a hibáikat!
Kedves Oroszlán! A hét elején diplomáciából „vizsgázol”. Legyél nagyon bölcs, mert csak akkor érhetsz el sikert! Hidd el, mindenkinek úgy a jobb, ha indulatoktól mentesen, korrektül fogalmazol! Ezáltal a másik nem érzi magát megtámadva, és sokkal együttmûködõbb lesz. Ez az igazi eredmény. A hét közepén nehéz lesz választanod a magánélet és a hivatás között. Vizsgáld meg, hogy tényleg kell-e választanod! Vagy okosan beosztva az idõdet, energiádat mindkettõt képes vagy menedzselni. Számodra nincs lehetetlen, ha úgy döntesz. Hát dönts úgy! A hétvégén kirobbanóan jó formában leszel. Rengeteg energiád lesz. Bármit csinálhatsz, csak ne ess át a ló túlsó oldalára! Ne hajszold túl magadat – és az élvezeteket sem!
Kedves Szûz! Egész héten elõvigyázatosnak és óvatosnak kell lenned. A hét elején a pénzedre, a hét közepén a testi épségedre, a hét végén pedig az otthonodra kell fokozottan ügyelned. Mivel nem vigyázhat helyetted senki, neked kell megtenned. Ezért ha vásárolsz, akkor ne tedd le a pénztárcádat, ne hagyd nyitva táskádat, és jól nézd meg, hogy mit veszel. A közlekedésben legyél megfontolt és kellõen lassú. A sietség most a legrosszabb és legveszélyesebb stratégia. A hétvégét pedig töltsd a családoddal! Hívd meg a szüleidet és más rokonaidat! Nem kell konkrét ürügy. Elég, hogy jó lenne együtt ebédelni, és beszélgetni. Hisz tudod jól, hogy összetartás nélkül minden nehezebb. Együtt viszont minden egyszerûbb…
Kedves Mérleg! Számíts rá, hogy a hét legelején túlérzékeny lehetsz, emiatt érdemes elkerülnöd a vitákat. Sõt ne akarj érvelni se! Nem fog úgy menni, mint szokott. Jobban jársz, ha ezt kicsit késõbbre halasztod. A hét közepén helyreáll a béke benned és körülötted. Fura módon az, ami a hét elején negatív volt, most átfordul pozitívba. Ne lepõdj meg! Mostanában gyorsan változnak a dolgok – és a helyzetek megítélése is. Ez is azt igazolja: jól tetted, hogy elkerülted a vitát. A hétvégén jutalmazd meg magad egy utazással! Nem kell messzire és hosszú idõre elutaznod. A lényeg, hogy kicsit mozdulj ki, mert ha otthon maradsz, valaki vagy valami felbosszanthat, de csak ha engeded…
Kedves Skorpió! A hét meglehetõsen nehézkesen indul: vagy nehezen veszed fel a ritmust, vagy fáradtan, kedvetlenül teszed a dolgod, vagy nem tudsz mit kezdeni magaddal. Szerencsére ez pár nap alatt teljesen megszûnik, és ismét önmagad leszel, tele energiával és tettvággyal. Épp ezért a fontosabb teendõidet idõzítsd a hét közepére! De készülj fel rá, hogy mindenben meg fog nyilatkozni a másik pólus is. Most a saját szemeddel láthatod, mennyire igaz, hogy az éremnek két oldala van. De ez is hamar véget ér, ezért ne reagálj semmire túl gyorsan vagy túl hevesen! Adj idõt magadnak és a helyzetnek! A hétvégén vigyázz a pénzedre és a közlekedésben az épségedre! Anyagi kár érhet, ha kapkodsz, vagy ha figyelmetlen vagy.
Kedves Nyilas! Kellemesen indul a heted. Ennek kulcsa, hogy bátran beszélgess emberekkel! Legyél nyitott és érdeklõdõ, és gyûjts barátokat! Õk olyan „tõkét” jelentenek, amely csak hosszú távon fog kamatozni. Tudtad, hogy tovább élnek azok az emberek, akiknek vannak barátaik? Bizonyára nem véletlenül. A hét közepén nagyon nehéz lesz okosan állást foglalni. Sok szempontot és sok érdeket kellene egyszerre figyelembe venned. Emiatt jobban jársz, ha húzod az idõt, és csak késõbb mondod el a véleményedet. A hétvége csak neked, csak rólad fog szólni. Élvezd ki minden pillanatát! Találj ki valami szokatlan, izgalmas programot! Menj éjszakai fürdõzésre, napkeltét fotózni, görkorcsolyázni stb.!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!