2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Heti horoszkóp 2009. július 06. – 13.Forrás: Nõk lapja
Utolsó módosítás: 2009-07-08 14:13:09
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját!

 

2009. július 06. – 13.
Kedves Bak!
Figyeld magadat, mert a hét elején érzékeny lehetsz! A keddi telihold ezt csak fokozni fogja. Ne ess abba a hibába, hogy minden megjegyzést a személyed elleni támadásnak veszel! Ne hidd, hogy mindenki téged kritizál és bánt! Keresd azoknak a barátaidnak a társaságát, akik jó hatással vannak a hangulatodra! A hét közepére jobban leszel. Esetleg az anyagi helyzeted aggaszthat. Mérlegeld, hogy mire van most kereted, és mire nincs! Ami most nem fér bele, azt halaszd késõbbre! Nem kell végleg lemondanod róla, csak idõben eltolni. A hétvégén utazz el! Ha teheted, akkor pakolj bele a bõröndödbe, és menj vízparti helyre. Ha nem teheted, akkor legalább menj kirándulni vagy strandolni!
Kedves Vízöntõ!
Jobban járnál, ha nem keseregnél a múlton. Ami megtörtént, az megtörtént. A hét elején nagyon megnehezítheted a saját dolgodat, ha nyalogatod a sebeidet. Koncentrálj inkább a pillanatnyi feladataidra! Szervezz sûrû programot magadnak, mert így nem lesz idõd „agyalni”! A hét közepén visszatér a derûs, közlékeny stílusod. Arra vigyázz csak, hogy ne ess át a ló túlsó oldalára! Ne vidd túlzásba a nevetgélést és a pletykálkodást, mert valakit irritálhatsz ezzel! Találd meg az arany középutat! A hétvégén okosan költekezz! Gondold meg, hogy mi fér bele a büdzsédbe, és mi nem! Nem kell nagy kiadásba verned magad ahhoz, hogy jól érezd magad. Például mehetsz strandra, nem kell a legdrágább fürdõt választanod…
Kedves Halak!
Szerencsére a keddi telihold nem fog közvetlenül kellemetlenül érinteni, de áttételesen igen. Több ideges, elkeseredett ember panaszkodhat neked. Hallgasd meg õket, ha van idõd, de ne vedd át a rossz hangulatukat! Õrizd meg a lelki békédet, mert csak így tudod biztatni õket! A hét közepén kéretlenül kaphatsz valakitõl tanácsot. Nincs kizárva, hogy nálad idõsebb az illetõ. Mivel õ már többet tapasztalt és látott, érdemes hallgatnod rá. Olyan új szempontot láthatsz meg ezáltal, ami továbblökhet a holtponton. A hétvége nagyon jól fog alakulni a számodra, fõleg, ha pihenõs, lubickolós programot választasz. Mindenképp menj víz mellé! Neked lételemed a víz. Bármilyen formában jót tesz testednek-lelkednek.
Kedves Kos!
Vigyázz a pénzedre, és jól gondold meg, hogy mire költesz a hét legelején! Ha okosan gazdálkodsz, kiderül, hogy még egy „titkos” forrást is használhatsz. A keddi telihold a munkádban jelez nehézséget. Az egyetlen sikeres taktika a megfontoltság. Ne nyilatkozz elhamarkodottan, és ne reagálj semmire hevesen! A szorgalmas munka nagyon gyorsan meg fogja hozni az eredményeket. A hét közepén barátokkal, utazással kapcsolatos témák fogják feldobni a hangulatodat. Ha teheted, utazz el velük pár napra! Mondjuk, egy hosszú hétvégére! Ha nem, akkor egy kirándulás vagy strandolás férjen bele! Ezen a hétvégén a víz és a levegõ kombinációja fog a legintenzívebben feltölteni, ezért jó, ha természetes vízhez mész.
Kedves Bika!

Bosszankodással indulhat számodra a hét. Valaki eléggé megnehezítheti a munkádat a meggondolatlansága vagy szétszórtsága miatt. Ne gondold, hogy szándékosan teszi! Fontold meg, hogy érdemes-e szólnod neki! Lehet, hogy csak magadnak okoznál kellemetlen perceket. A keddi telihold is a kommunikációban int óvatosságra. Ez az idõszak a hallgatásnak, ill. a kevés beszédnek kedvez. A hét közepe alkalmas lenne egy utazás megkezdésére. Ha teheted, menj! Ha nem, akkor kezdd el tervezgetni a nyaralást! Nem kell óriási összegekben gondolkodnod. Belföldön több olcsó szállás közül is válogathatsz. Hidd el, otthon is elköltöd azt a pénzt, amit az út során. Hétvégén menj vízközelbe! Minél nagyobb a víz felülete, annál jobb hatással lesz rád.

Kedves Ikrek!
A hét legelején kerüld az elméleti vitákat! Ne keveredj se vallási, se politikai, se más eszmei összezördülésbe! Tudd, hogy a másik fél meggyõzhetetlen! A keddi telihold anyagi téren int óvatosságra. Vigyázz a pénztárcádra, a kiadásaidra, és lehetõleg ne kérj kölcsön! Az lenne a legjobb, ha ezen a napon nem hoznál döntést pénzügyi téren. Csak a szokásos, szükséges dolgokat vedd meg, másra ne költs! A hét közepén új tervek kezdenek motoszkálni a fejedben. Csiszolgasd, de még csak elméletben foglalkozz vele! A hétvégén ne dolgozz! Még elméletben se! Menj víz mellé, töltõdj fel, válassz valamilyen vizes programot! Ússz, vízisíelj, vitorlázz, vízibiciklizz vagy búvárkodj! Vagy csak ülj a vízparton, és szemlélõdj!
Kedves Rák!
Vigyázz, mert a hét párkapcsolati feszültséggel indul! A keddi telihold jelzi a helyzet legkritikusabb stádiumát. Mindenáron és minden eszközzel kerüld a vitát! Számíts rá, hogy nemcsak a párodhoz kell türelmesnek lenned, hanem valaki máshoz is! Ez az ember látszólag kemény és racionális, de belül érzékeny. Minden erejével leplezni akarja, hogy vannak érzelmei. A hét közepén vár rád egy sorsfordító beszélgetés. Olyan emberrel fogod megtalálni a közös hangot, akivel eddig sosem sikerült. Folyton elbeszéltetek egymás mellett, de most teljes lesz az összhang. A hét végén nagyon jó passzban leszel. Szabályosan fel leszel dobódva. Jól tennéd, ha kimozdulnál otthonról, és vidám emberekkel töltenéd ezt a pár napot.
Kedves Oroszlán!
Fontos kérdést kell feltenned magadnak rögtön a hét elején. Ha van párod, akkor azon kell elgondolkoznod, hogy a munkád mellett jut-e elég idõd rá. Ha nincs párod, akkor meg az a kérdés, hogy nem a munkamániád vonja-e el az összes energiádat a társkereséstõl. Ettõl függetlenül a hét közepén érdekes és szokatlan találkozásban lehet részed. Ne csodálkozz azon, ha a másik kicsit „csodabogár”! Pont azért lesz izgalmas a számodra, mert egészen más, mint te. Legyél nyitott, és figyeld, milyen érzéseket ébreszt benned! A hétvégén muszáj lesz pihenned, máskülönben nem fogod bírni a jövõ heti strapát. Az a tempó, amelyet magadnak diktálsz, nem tartható fenn közbeiktatott pihenõk nélkül.
Kedves Szûz!
Nagyon jól indul a heted. A keddi telihold ellenére remek formában leszel. Minden dolgodat rendben tudod intézni. Nem fog tudni senki felbosszantani. Használd ki ezt a kedvezõ szériát, és tervezz erre a 2-3 napra fontosabb és komolyabb feladatokat! A hét közepén sem lesz semmi gond. Utána is sikeres napok következnek. Inkább az egészségeddel kell törõdnöd. Ha nem szánsz elég idõt magadra, akkor szó szerint el fogsz használódni. És nem elég kampányszerûen, hanem rendszeresen kell tenned az egészséged megõrzéséért. A hétvégén például a folyadékháztartásodat kellene rendbe tenned. Igyál kellõ mennyiségû és jó minõségû vizet, gyümölcslevet vagy teát. Próbáld cukormentesen inni az utóbbiakat!
Kedves Mérleg!
Idegesen, feszülten indulhat a hét a számodra. A keddi telihold még fokozhatja ezt. Arra figyelj, hogy okosan oszd el az idõdet és az energiádat a munka és a magánélet között! Mindkettõ egyaránt fontos. Ha nem törõdsz a családoddal, és nem lazítasz otthon, akkor egy idõ után nem fogsz tudni teljesíteni a munkahelyeden. A hét elején a szüleid, a hét közepén pedig a gyerekeid kerülnek fókuszba. Beszélgethetsz, sétálhatsz velük hét közben is, nem csak a hétvégén. Menjetek el fagyizni vagy tollasozni este, amikor már nincs nagy hõség! A hétvégén mindenképpen menj víz mellé. Lubickolj, és élvezd az éltetõ víz simogatását! És igyál sok folyadékot! Fõleg, ha kánikula lesz. Most ezáltal töltõdhetsz a legintenzívebben.
Kedves Skorpió!
Nehéz döntés vár rád a hét legelején. Szíved szerint elutaznál, de otthoni, családi, ill. párkapcsolati ügyek visszahúzhatnak. A keddi telihold se könnyíti, sõt inkább nehezíti a dolgodat. Próbálj meg a döntéssel várni! Pár nap múlva sokkal jobb passzban leszel, és úgy józanabbul fogsz tudni mérlegelni. A hét közepén a szüleiddel kellene törõdnöd. Ne várd meg, hogy õk hívjanak fel! Elõzd meg õket! Kérdezd meg, hogy vannak, és segíthetsz-e valamit! Nem a segítség a lényeg, hanem a gesztusértékû kérdés. A hét végén szuperül leszel. Fizikailag és lelkileg is kiegyensúlyozottság fog jellemezni. Visszatér a derûd és az optimizmusod. Válassz vizes programot! Élvezd a víz éltetõ erejét és lágy simogatását!
Kedves Nyilas!
Nagyon vigyázz a pénzedre! A keddi telihold anyagi veszteséggel fenyeget, ha nem leszel kellõen óvatos. Figyelj arra, hogy mit veszel! Nézd meg a szavatosságát, és tedd el a számlát! Ezenkívül most tanácsos kölcsön nélkül megoldanod a dolgaidat. Gazdálkodj annyiból, amennyid van! A hét közepén erõsen mehetnéked lehet. Gondold át, hogy okos-e itt hagynod folyamatban lévõ ügyeidet! Ha úgy ítéled meg, hogy elég, ha telefonon vagy elérhetõ, akkor menj! A hétvégét szánd a családodra! Csinálj velük közös programot! Menjetek el valamelyik hazai tóhoz, és fürödjetek egy nagyot! Vagy grillezzetek a szabadban! Közben indíthattok egy tollas- vagy dartsversenyt. A lényeg, hogy együtt legyetek.
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!