2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Alonso hamarosan aláír a Ferrarival?Forrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-07-10 14:35:51
Címkék: Sport, autó, motor, F1
Egyes források szerint a szeptemberi Olasz Nagydíjon már be is jelenthetik Alonso érkezését.

Alonso hamarosan aláírhatja szerzõdését a Ferrarival a spanyol média szerint.


A Reanult kétszeres Forma-1-es világbajnoka, Fernando Alonso jövõre már a Ferrari pilótája szeretne lenni, és nagyon közel áll ahhoz, hogy aláírja a szerzõdést az olasz istállóval - értesült két spanyol sportnapilap, az AS és a Marca.

 

A tárgyalások végsõ stádiumban vannak a spanyol klasszissal, és a lapok szerint a szeptemberi, Olasz Nagydíjon már be is jelenthetik Alonso érkezését. A 27 éves versenyzõ 2005-ben és 2006-ban nyert vb-címet a Renault-val, 2010 végéig köti szerzõdés a francia csapathoz, de abban szerepel egy záradék, amely lehetõvé teszi, hogy korábban távozzon.

Alonso most kilencedik helyen áll a világbajnoki pontvadászatban. Nemrég elégedetlenségének adott hangot a Renault idei autója miatt. A mérnökök próbálták azzal nyugtatni, hogy hamarosan radikálisan változtatnak a versenygépen, de ez nem igazán hatott Alonsóra.

A hírek szerint a Ferrarinál nincsenek megelégedve Kimi Raikkönen idei teljesítményével - csak 10. a vb-pontversenyben -, így valószínûleg a finn klasszistól válnak meg, és a helyére ültetik be Alonsót.

A spanyol újságok értesülései szerint Alonso érkezését az is megkönnyítheti, hogy maga mögött tudja a spanyol bankóriás, a Banco de Santander támogatását.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!