2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Heti horoszkóp 2009. július 13. – 20.Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-07-13 13:18:56
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját!
2009. július 13. – 20.
Kedves Bak!
Rosszul indul a heted, ha otthoni, családi témákon idegesíted magad. Jobban járnál, ha nem a régi dolgokat szajkóznád, hanem meghallanád, hogy mit mond a másik! Hajlamos leszel feleslegesen mereven ragaszkodni ahhoz, amit anno helyesnek ítéltél, de közben változnak a helyzetek és az emberek is. Vedd észre, és fejlõdj te is! A hét közepén helyreáll a lelki békéd. Ismét nyugodt és kiegyensúlyozott leszel, de ezt csak akkor fogod tudni élvezni, ha elõtte nem vesztél össze az egész családoddal. A hétvégét töltsd a gyerekeiddel! Ha nincsenek saját gyerekeid, akkor ismerõsök gyerekeivel. Köztük te is ismét játékos, felszabadult és gondtalan lehetsz. Ettõl minden sokkal könnyebbnek fog tûnni…
Kedves Vízöntõ!
Bátran mondd ki hét elején azt, ami ötletként beugrik! Egyelõre ne mérlegelj! Most az a lényeg, hogy kipattanjon az isteni szikra. A megvalósítás még odébb lesz. A hét közepén a szüleid miatt aggódhatsz, fõleg, ha elhanyagoltad õket az utóbbi idõben. Addig foglalkozz velük, amíg élnek! Tudd, hogy nem lesznek mindig veled! Látogasd meg õket! Kérdezd meg, hogy vannak, és mit segíthetsz nekik! Ne siess, és ne siettesd õket! Az idõs emberek nem azért lassulnak le, mert buták, hanem azért, mert már bölcsek, és tudják, hogy felesleges rohanni. A hétvégén vár rád egy izgalmas program. Lehet, hogy nem te találod ki. Nem baj, ha kicsit extrém és szokatlan az ötlet. Menj, ha hívnak!
Kedves Halak!
A hét elején pénzügyi témák fognak intenzíven foglalkoztatni, nem baj, ha átgondolod, hogy is állsz anyagilag. De ne kezdj el aggódni a pénz miatt! Okosan oszd be azt, ami van! Ne költs semmi felesleges dologra! Nem kell félned, mindenre fog jutni, amire kell. A hét közepén egy csendes, zárkózott emberrel lehet egy érdekes beszélgetésed. Semmiképp se hagyd ki! Olyasmit talál mondani neked, ami teljesen új megvilágításba helyez bizonyos dolgokat. Az õ bölcsességére nagy szükséged van most. A hétvégén legyél minél többet a családoddal! Erõsítsd az összetartást egy jó ebéddel vagy kerti grillezéssel! De egy közös kirándulás sem rossz ötlet. A lényeg, hogy együtt legyetek, és vidáman teljen az idõ…
Kedves Kos!
A hét elején jól fogod érezni magad a bõrödben. Talán túlságosan is. Kissé kötekedõ hajlamú lehetsz. Ha nem vigyázol, hamar összetûzésbe kerülhetsz a fõnököddel vagy egy családtagoddal. Ne tedd! Figyelj a stílusodra, és finomíts a szavaidon, mielõtt kimondod õket! Vagyis számolj 10-ig elõbb! A hét közepén kaphatsz egy baráti tanácsot. Érdemes lenne meghallanod. Majd a pénzügyeidet kell helyretenned. Szerencsére nincs baj, de az odafigyelés sosem árt. Nézd meg jól, mire adsz ki pénzt! A hétvégén nehéz lesz a fenekeden maradnod. Nem is kell. Utazz el, ha teheted! Ha nem, akkor se zárkózz be otthon! Menj ki a szabadba! Sportolj, mozogj valamit! De közben vigyázz, nehogy megsérülj egy rossz mozdulatnál!
Kedves Bika!
Ha még nem voltál nyaralni, akkor a hét eleje kiváló lehet arra, hogy végre összecsomagolj, és elindulj. Pár nap nem a világ. Ennyit megengedhetsz magadnak. Hidd el, egészen kicserélve fogsz hazatérni! Élményekkel gazdagodva a feladataid sem fognak olyan nyomasztóan hatni rád, mint elõtte. A hét közepén megszáll a béke és a harmónia. Telve leszel nyugalommal. Élvezd, és ne kételkedj! Rögzítsd az érzést, hogy minden rendben van benned és körülötted! Az elégedettség nem szégyellni való érzés. A hétvégén a pénzügyeid és/vagy az otthonod fog foglalkoztatni. Az sincs kizárva, hogy a kettõ egyszerre. Lehet, hogy költened kéne valamire otthon. Gondold meg, hogy érdemes-e húzni az idõt, vagy jobb, ha most megveszed!
Kedves Ikrek!
A hétfõ délelõtt még idegesen indul, de hamar túl leszel ezen, és minden elkezd jól mûködni. Fontos lenne felismerned, hogy mennyien tudnak és akarnak segíteni neked. Bátran vedd igénybe õket! Gondolj bele, hogy fordított helyzetben te is milyen szívesen megtennéd! Hidd el, õk is így vannak ezzel! A hét közepén ne költekezz! Próbálj ellenállni a kísértésnek, miszerint évek óta pont erre vágytál! Inkább koncentrálj a munkádra! Legyél igényes azzal, amit teszel, ill. mondasz! Ugyanis váratlanul nagy lehetõség hullik az öledbe, de csak akkor, ha elõtte nem kímélted magad, hanem bedobtál mindent. Ezek után a hétvégén lesz mit ünnepelned. Mindenképpen menj ki a szabadba! Bármit csinálhatsz, csak ne a négy fal között tedd!
Kedves Rák!
Jól indul a heted, de csak akkor, ha nem kíméled magad. Ne nyafogj! Örülj, hogy ha sok munkád van, illetve annak, hogy van munkád. Aki panaszkodik, az elõbb-utóbb elveszíti azt, amire panaszkodik. Ez érvényes munkára, párkapcsolatra, autóra stb. Becsüld meg azt, amid van, és legyél szorgalmas, szerény és becsületes! Ez a hosszú távú siker kulcsa. A hét közepén kellemes meglepetésben lesz részed. Olyan embertõl kapsz elismerést, támogatást vagy protekciót, akitõl nem vártad volna. Köszönd meg és fogadd el! Annyira ne legyél szerény, hogy elutasítod a feléd nyújtott segítõ kezet! A hétvégén kirándulj vagy sétálj egy nagyot! De közben figyelj, hogy hova lépsz, nehogy megüsd magad, vagy megsérülj!
Kedves Oroszlán!
Hihetetlenül jól indul a heted. Iszonyú sok energiád lesz megint. Okosan használd fel! Ne pazarold el! Itt lenne az ideje, hogy gondolkozz azon, hogyan tovább. Eljutottál egy elágazáshoz, ahol el kell döntened, merre mész tovább. Ne siesd el a döntést! A hét közepén fókuszáld minden figyelmedet a kötelezettségeidre és a munkádra! Próbálj meg csendben és szorgalmasan dolgozni! Ne hívd fel magadra a fõnökeid figyelmét! Most jobban jársz, ha nem veled foglalkoznak. A hétvégén ismét szuper formában leszel. Ha dolgoznod kell, akkor sikeresen meg tudsz oldani bármit, de ha teheted, inkább kapcsolódj ki! Válassz olyan programot, amely kinn, a szabadban mûvelhetõ! Például szabadtéri koncert vagy vadasparki séta…
Kedves Szûz!
A hét elején bölcsen tennéd, ha nem folynál bele mások vitájába, sõt ne is hagyd magad bevonni! Akkor se, ha a véleményedet kérik. Ügyesen térj ki! Mondd, hogy nem akarsz egyik fél pártjára sem állni, mert ezzel akadályoznád, hogy közöttük valamilyen kompromisszum alakuljon ki! A hét második felében kellemes nyugalmat érezhetsz magadban. Ez az a bizonyosság, hogy minden úgy történik, ahogy kell, és pont akkor, amikor kell. Tudd, hogy ez az energiáid optimalizálásának az ideje! Vizsgáld meg, hogy mire, ill. kire pazarolod rendszeresen! Majd vond vissza! Az egészséges önzés azért kell, hogy „életben maradhass”. A hétvégén se akarj másnak megfelelni, csak önmagadnak! Tedd azt, ami neked jólesik!
Kedves Mérleg!
A hét elején két dologra kell ügyelned. Az egyik egy családi konfliktus. Mivel ez nem új, jobb, ha elkerülöd a vitát. Nagy valószínûséggel nem most fogod megtalálni a megoldást. A másik egy türelmetlen, agresszív személy. Õ is próbára fogja tenni a toleranciádat. Ha jót akarsz magadnak, akkor az „egyik füleden be, a másikon ki” elvét használd! A hét közepén anyagi veszteség okozhat bosszúságot. Ezt elkerülheted, ha megnézed, hogy mire költesz, ill. milyen árut veszel. Nézd meg jól a szavatosságát, és hogy hibátlan-e! A hétvégén a barátaiddal töltheted a legkellemesebben az idõt. Szervezzetek szabadtéri programot! Labdázzatok kinn a kertben vagy a sportpályán! Játsszatok körmérkõzést!
Kedves Skorpió!
A hét elsõ felében koncentrálj a munkádra! Tegyél meg mindent, hogy kiváló minõségû munkát adj ki a kezedbõl! Ne siess, de ne is húzd feleslegesen az idõt olyan részletekkel, amelyek hátráltatnak! Közben tartsd magad azokhoz az elvekhez, amelyek mindig fontosak voltak számodra! A hét második felében találkozhatsz valakivel, aki nagyon jó hatással lehet rád, de csak akkor, ha észreveszed, hogy olyan erényei vannak, amelyek belõled hiányoznak. Ne frusztráljon, hogy például õ nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb! Inkább tanulj tõle! Vedd át az õ kényelmes tempóját! A hétvégén kapcsolódj ki! Válassz olyan programot, amely aktív, de nem fáraszt el túlságosan! Utána hagyj elegendõ idõt a pihenésre is!
Kedves Nyilas!
Kiváló hangulatban indul a heted. Tele leszel energiával és ötletekkel. Oszd meg másokkal, és keresd a megvalósítás lehetõségeit! Ne fogadj el semmilyen ellenérvet! Ha valaki le akar lombozni, azt hagyd figyelmen kívül! Ne engedd, hogy bárki elvegye a kedvedet! A hét közepén arra ügyelj, hogy ne hajtsd magad túl a munkában! Egészségkárosító a tartós stressz és a kialvatlanság. Próbáld meg kerülni ezeket! Vegyél mindent lazán, és aludj eleget! Ezek rajtad múlnak. A hétvégén fontos találkozásban lehet részed. Járj nyitott szemmel! Tedd félre az összes elõítéletet! Közben gondold át, hogy mikor indulsz a nagy utazásra! Külföldi célpontot kellene kitûznöd. Ez hétvége alkalmas lehet az indulásra…
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!