2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Meghalt egy földdel betemetett útépítõ munkásForrás: origo
Utolsó módosítás: 2008-09-11 09:51:06
Föld omlott egy munkásra egy teherautó platójáról Bólyon, az M60-as autópálya építésénél csütörtök kora reggel. A férfi lábára rátolatott a földdel megrakott teherautó, így nem tudott elugrani. A kiérkezõ tûzoltók nem tudták idõben kiásni, a 60 éves mûszakvezetõ életét vesztette.

Meghalt egy férfi, akire föld omlott egy teherautó platójáról csütörtökön kora reggel a Baranya megyei Bólyon - közölte csütörtök reggel az [origo]-nak az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatóság szóvivõje, Dobson Tibor. A baleset egy útépítésen történt. Riasztották a tûzoltókat, de mire a kiérkezõ egység tagjai kiásták a férfit, addigra az életét vesztette.

Zsobrák Péter, a baranyai rendõrség szóvivõje elmondta, hogy a 60 éves áldozat mûszakvezetõként dolgozott az épülõ M60-as autópályánál. A baleset azért következett be, mert a teherautó sofõrje véletlenül ráhajtott a férfi lábára, aki így nem tudott elugrani a lebillenõ rakomány elõl. A szóvivõ szerint a jármûvezetõ nem látta, hogy a mûszakvezetõ mögötte áll, így miután rádöntötte a földet, a vezetõfülkébõl kiszállva még hátra is kiáltott neki, hogy "így jól lesz, fõnök?".

Az eset körülményeit a rendõrség és a munkavédelmi felügyelõség vizsgálja.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!