2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Heti horoszkóp 2009. július 27. – augusztus 03. Forrás: Nõk Lapja
Utolsó módosítás: 2009-07-27 14:10:52
Címkék: Horoszkóp
Mi vár Önre a héten? Olvassa el nálunk heti horoszkópját!
2009. július 27. – augusztus 03.
Kedves Bak!
Jól indul a heted, mert a fõnököddel vagy egy jelentõs szerepû kollégáddal sikerül egyezségre jutnod. Végre megtalálhatod vele a megfelelõ hangot. Ennek a titka az egyensúly beállítása, ami természetesen nem statikus, hanem dinamikus. Egy párbeszéd attól mûködik jól, ha a felek felváltva szólalnak meg. A hét közepén legyél takarékos, és ne költs mindenféle felesleges dologra! Tudatosan, elõre összeírt lista alapján vásárolj! Ha ragaszkodsz ehhez, akkor elkerülheted a pluszköltségeket. A hétvégén önmagaddal és a pároddal kellene foglalkoznod. Zárjátok ki a külvilágot, és legyetek intenzíven kettesben! Ha nincs még párod, akkor képzeld el, milyen lesz! Hunyd be a szemed, és lásd, érezd! Pl. azt, ahogy rád mosolyog, és átölel.
Kedves Vízöntõ!
Ha az egész hét olyan szuper lenne, mint az eleje, akkor nem lenne okod panaszra. Használd fel okosan, hogy minden és mindenki neked segít, téged akar, és ráadásul el is ismer! Minél több megbeszélést, tárgyalást és egyeztetést idõzíts a hét legelejére! Brillírozni fogsz. Senki sem fog tudni ellenállni neked. A hét közepén már visszafogottabban kell nyilatkoznod. Fõleg a munkahelyeden. Könnyen konfliktusod támadhat a fõnököddel. Próbáld meg elkerülni! Most jobb, ha befogod a szádat. Ne félj, késõbb lesz még módod kifejteni a véleményedet. A hétvégén mindenképpen menj el valahova! Hívd a barátaidat is! Most az õ társaságuk lesz a legjobb hatással rád. Velük felszabadult és vidám lehetsz…
Kedves Halak!
Kellemes csalódás érhet a hét elején. A szüleid valamelyike olyan kedvesen nyilatkozik rólad, vagy tesz valamit a te kedvedért, ami szabályosan megható. Értékeld, köszönd meg! A figyelmességet illik viszonozni. Kérdezd meg, te miben lehetnél a segítségére! A hét közepén nagyon fel leszel dobva. Lelki egyensúlyod kibillenthetetlennek tûnik. Ne bízd el magad! Tudatosítsd, hogy mi, emberek is ciklikusan élünk, érzünk, ahogy a Föld. Pulzál a szívünk, a tüdõnk, és az érzelmeink is. Ez így van rendjén. Az elfogadás után annyi a dolgunk, hogy a szélsõségeket kerüljük el. A hétvégén a jövõ fog erõsen foglalkoztatni. Szánj egy kis idõt arra, hogy elgondolod, mit szeretnél! Rögzítsd ezt, aztán menj szórakozni!
Kedves Kos!
A hét legelején legalább két kellemes beszélgetés vár rád. Nélkülözhetetlen, hogy nyitott és elõítélet-mentes legyél. Jó lenne, ha kimutatnád a benned lévõ szeretetet. Ne titkold, ha vannak gyengéd érzéseid! Téves az a sztereotípia, hogy ez a gyengeség jele lenne, hiszen a gyengédség és a gyengeség két különbözõ fogalom. A hét közepén lelki támaszt kell nyújtanod egy barátodnak vagy a gyerekednek. Ne folyj bele! Elég, ha meghallgatod. A hétvégén iszonyúan sok energiád lesz. Vigyázz, mert könnyen bajba kerülhetsz, ha nem kezeled okosan ezt a mérhetetlen tettvágyat! Legyél óvatos a beszédedben és a mozdulataidban! Akár te, akár a másik megsérülhet a szó szoros vagy átvitt értelmében…
Kedves Bika!
Úgy indul a heted, hogy több helyrõl is olyan visszajelzést kapsz, ami megerõsítheti benned a hitet. A hitet abban, hogy jól teszed a dolgod, és jó felé haladsz. Értékes és szerethetõ ember vagy. Büszke lehetsz magadra. A hét közepén ne hagyd magad kibillenteni. Jöhet egy ember, aki provokatív módon el akar bizonytalanítani. Lehet, hogy a magabiztossága és a tévedhetetlenségének tudata lesz rád rossz hatással. Ne hasonlítsd magad senkihez! Fordítsd minden figyelmedet a munkádra, mert most kell bizonyítanod. A jelenlegi teljesítményed alapján fogsz tudni kicsit késõbb tovább, feljebb lépni. A hétvégén vigyázz a pénzedre és az értékeidre! Anyagi károd származhat a gondatlanságból. Elõzd meg! Csak te teheted…
Kedves Ikrek!
Hihetetlenül sikeresen indul a heted. Olyan beszélgetések és olyan történések várnak rád, amelyek azt igazolják, hogy pont így vagy jó, ahogy vagy. Meg ne változz! Szükség van a vidámságodra, a derûlátásodra, és arra, hogy folyton „csicseregj”. Fogalmad sincs arról, hogy mennyit adsz ezáltal a környezetedben élõknek. A hét közepén körültekintõen közlekedj! Könnyen baleset érhet, ha figyelmetlen vagy. Ne hagyd, hogy bárki vagy bármi elterelje a figyelmedet, akár autót vezetsz, akár gyalogosan közlekedsz. A hétvégén anyagi veszteség érhet, ha fel akarsz vágni. Ne rázd a rongyot! Költs megfontoltan! Vigyáznod kell a meglévõ, ill. alakuló párkapcsolatodra. Szakítás lehet a vége, ha türelmetlen vagy…
Kedves Rák!
Rá kell jönnöd a hét elején, hogy kommunikáció nélkül nem lehet élni. A családoddal és az édesanyáddal is kell beszélgetned, ill. egyeztetned. Sok félreértést és nézeteltérést megelõzhetsz ezáltal. Ha nincs semmi aktuálisan sürgõs, akkor is hívd fel édesanyádat, és kérdezd meg, hogy van! A hét közepén jó formában leszel. Bármit megtehetsz, csak ne költs sokat! Ha most átgondolatlanul megveszel valamit, azt biztosan meg fogod bánni. Hallgass a régi tanácsra: aludj rá egyet! A hétvége a párkapcsolatod rendezésével telhet. Itt az ideje, hogy rendet tegyél, elõször magadban, aztán kettõtök között. Csak akkor kezdeményezz beszélgetést, ha jó hangulatban vagy! Amennyiben nincs még párod, fogalmazd meg pontosan, hogy milyen társra vágysz!
Kedves Oroszlán!
A hét eleje alkalmas lenne arra, hogy elutazz a pároddal. Próbáld meg félretenni a kifogásokat, és pakolj be a bõröndbe! Itt a nyár, most kell nyaralni. Ha nem utaztok el, akkor esténként sétáljatok nagyokat, és beszélgessetek mindenfélérõl, fontos és kevésbé fontos dolgokról. Osszátok meg a gondolataitokat egymással. A hét közepén a szüleiddel lehet kisebb feszültség. Ne állj le vitatkozni! Tiszteld õket azzal, hogy nem mondasz ellent! A hétvégén kirobbanóan jó passzban leszel. Érdemes lenne ezt okosan kiaknázni. Szánj idõt valami hasznos tevékenységre! Pl. rakj rendet a ruháid között, vagy javítsd meg a szék lábát, vagy fejezd be a félbehagyott selejtezést a konyhaszekrényben! Aztán maradjon idõd a kikapcsolódásra is! Menj sportolni!
Kedves Szûz!
Anyagi gyarapodás várható a hét elején. Végre elkezd látszani a becsületes, szorgalmas és kitartó munkád eredménye. Ugye, hogy nem volt hiábavaló tisztességesnek maradnod? Csak így tovább! A hét közepén óvatosan és pontosan fogalmazz! Valaki félreértheti, és megorrolhat rád. Ezt megelõzheted, ha nem folysz bele olyan ügybe, ami nem érint téged közvetlenül, ill. nincsenek információid elsõ kézbõl. A hétvégén a családoddal és a szüleiddel kellene többet törõdnöd. Ne hanyagold el õket! A pihenést kösd össze közös program szervezésével. Itt a nyár, rengeteg szabadtéri rendezvény között válogathattok. Menjetek pisztrángot enni a Bükkbe, vagy nézzétek meg, hogyan sütik a kürtõskalácsot a Dunakanyarban!
Kedves Mérleg!
Fantasztikusan jól indul ez a hét a számodra. Derûlátó és nyitott leszel. Jól tennéd, ha elutaznál. Válassz külföldi célpontot! Nem kell hosszú idõre menned. Már pár nap is képes kirángatni a mókuskerékbõl. Feltöltõdve visszatérsz, és még nagyobb teljesítményre leszel képes. A hét közepén ne vegyél meg bármit, ami megtetszik! Gondold át, hogy mi fér bele a büdzsédbe, és ne lépd át a határt! Arra is ügyelj, hogy azért ne vásárolj meg valamit, mert egy barátod is olyat vett! Legyél tudatos a vásárlás terén is! Attól, hogy le van értékelve, még nem biztos, hogy szükséged van rá. A hétvégén mozdulj ki otthonról! Menj kirándulni vagy sportolni! Legyél minél többet kinn a szabadban! Élvezd a nyár örömeit!
Kedves Skorpió!
A hét elején „gyanúsan” nagy lesz a béke és a harmónia a családodban. Ne kételkedj, hanem örülj ennek! Fontos, hogy értékeld, ha nincs feszültség. Jó lenne, ha megjegyeznéd, hogy „lám, így is lehet élni, sõt…”. A hét közepén számíts rá, hogy túlérzékeny lehetsz. Amit eddig elengedtél a füled mellett, arra most ugrasz. Próbáld meg vita nélkül kibírni! Ne vegyél magadra mindent, és ne hidd, hogy mindenki téged akar bántani! Ha ingerlékeny vagy, akkor húzódj kicsit vissza! Legyél önmagaddal kettesben! Amint lenyugszol, könnyebb lesz elviselni az embereket. A hétvégén a pihenés mellett szánj egy kis idõt a pénzügyi helyzeted áttekintésére! Okosan oszd be azt, ami van! Csak addig nyújtózz, amíg a takaród ér!
Kedves Nyilas!
A hét elején a pároddal olyan csodálatos eszmecserét folytathatsz, amely minden álmodat túlszárnyalhatja. Ragadd meg az alkalmat, mert ilyen nem sûrûn adódik! Nyisd a szíved, és õszintén beszélj az érzéseidrõl! Ha nincs párod, akkor is megteheted ezt, csak más kontextusban. A hét közepén ne keveredj elméleti vitába! Nehéz lesz megállnod, hogy valakit ne tegyél helyre, pedig ki kellene bírnod. Feleslegesen gyõzködnéd õt, mert valószínûleg tévedhetetlennek tartja magát. A hétvégén remek formában leszel, tele energiával, lelkesedéssel, tettvággyal és optimizmussal. Adj ebbõl minél több embernek! Menj társaságba! Hívd el a barátaidat, kollégáidat magaddal vagy magadhoz! Süssetek szalonnát vagy rablóhúst!
Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!