2024. április 26. Péntek, Ervin.
 
Michael Schumacher favorit Massa pótlásáraForrás: Index
Utolsó módosítás: 2009-07-28 16:38:45
Címkék: Sport, autó, motor, F1
A Ferrarinál átgondolják bajnokuk visszahívását. Ha nem vállalja, Alonso, Rossi, Loeb lehet jelölt.

A Ferrari-csapatfõnök hétfõn elismerte, gondolkoznak rajta, volt bajnokuk vegye át a Hungaroringen súlyosan sérült Felipe Massa helyét. Ha nemet mond, képbe kerülhet Fernando Alonso, Valentino Rossi vagy Sebastien Loeb, de õk nem tudnák teljesíteni a szezont. A kényszermegoldás valamelyik kevésbé ismert tesztpilóta.

”A csapat nem várhat sokáig, hogy eldöntse, ki helyettesíti Felipe Massát” – mondta Luca di Montezemolo hétfõi, budapesti sajtótájékoztatóján, amikor meglátogatta az életveszélyes sérülésébõl már lábadozó pilótáját.

Massa szombaton, a hungaroringi idõmérõn sérült meg, biztosan nem lehet ott egy hónap múlva az Európa GP-n Valenciában, fejsérülése miatt ezt az idényt már ki kell hagynia. Sõt, szeme miatt lehet, hogy többé nem vezethet versenyautót.

Hivatalos jelölt nincs, az ilyenkor szokásos menetrend szerint a két tartalékpilóta egyikének, Marc Genének vagy Luca Badoernek kellene beugrania. Niki Lauda exvilágbajnok szerint õk ”haszontalanok”, sem tudásukkal, sem hírnevükkel nem tudnak hozzátenni a Ferrarihoz.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!