2024. május 4. Szombat, Mónika, Flórián.
 
Massa felépülése szinte hihetetlenForrás: Index
Utolsó módosítás: 2009-08-05 15:48:24
Címkék: Sport, autó, motor, F1
Brazil orvosok vizsgálták ki, otthon lábadozik tovább.

Gyorsan javul a Forma-1-es pilóta állapota, Brazíliában újra kivizsgálták, majd mindössze egy nap után hazaengedték lábadozni. Háziorvosát is meglepte.

Kedd óta hazájában, Brazíliában van a Magyar Nagydíj idõmérõjén megsérült Felipe Massa, a Sao Pauló-i Albert Einstein Kórházban újra megvizsgálták. Az eredmény elképesztõ.

”Felipe felépülése szinte hihetetlen, alaposan megvizsgáltuk újra, minden nagyon biztató" – idézte Massa háziorvosát, a Budapesten is segédkezõ Dino Altmannt az autosport.com.

 

A pilótán újabb teszteket végeztek: ”A kórház orvosi brigádjával egyetértésben megállapítottuk, nincs szükség semmilyen korrekciós mûtétre, a legjobb neki, ha otthon lábadozhat”.

 

Massa hétfõn hagyta el Budapestet, szerdán már a családi birtokon volt, megkezdheti a rehabilitációt, valójában elindul Forma-1-es visszatérése. Balesete óta csak 10 nap telt el, bõ egy hete még kómában volt a honvédkórházban.

Teljes felgyógyulásának idejét nem lehet meghatározni, de meglepõ lenne, ha idén volán mögé engednék. Michael Schumacher fogja helyettesíteni, aki nagyon készül F1-es újrakezdésére.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!