2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Drogos kismama borította ki MónikátForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-09-23 15:30:41
A felvétel során jó néhány percébe került Mónikának, mire az indulatait vissza tudta fogni.

A Mónika Show szerdai adásának témája: „Megcsaltál, ezért szakítunk”

 

A stúdióba érkezik Évi, aki azt állítja, hogy párja csalja õt, a szeretõ pedig ikreket vár tõle és ezért szakítani akar. A beszélgetést a férfi szinte szótlanul üli végig, majd amikor Mónika megkérdezte, hogy igazak-e Évi vádjai, megdöbbentõ kijelentést tesz.Azt állítja, hogy a lány drogos volt, amikor õ a börtönbõl szabadult, ezért kereste másnál a boldogságot.
Évi 18 éves és jelenleg is várandós. Mónika felháborodva faggatja a fiatal lányt:
- Te kábítószerezel, majd teherbe esel? Orvos látott már?
- Depressziós voltam és ezért csináltam – próbál mentegetõzni Évi, de Mónika ekkorra már teljesen kikel magából és hitetlenkedve fogadja a lány szavait:
- Szép lenne, ha a gyerek sínylené meg, hogy te drogoztál, mint ahogy ezt az egész cirkuszt is õ sínyli meg a legjobban majd. Ezt nem is hiszem el… Hogy tehettél ilyet?- szegezi neki a kérdést a mûsorvezetõ a kismamának.

A jelenet teljes egészében nem kerül adásba, de Mónika véleménye a mûsorban is tükrözõdni fog. A felvétel során mindenesetre jó néhány percébe került, mire az indulatait vissza tudta fogni.
- A gyermekek veszélyeztetésével kapcsolatos témák mindig felkavarnak. Egyszerûen nem tudom megérteni, hogy egyes nõk mennyire felelõtlenül élik az életüket és sodorják veszélybe kisbabájukat – indokolta szavait a show háziasszonya.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!