2024. április 28. Vasárnap, Valéria.
 
Brutális kettõs gyilkosságForrás: Haon
Utolsó módosítás: 2009-12-21 11:05:39
Brutálisan öltek meg két embert a Pest megyei Nagykõrösön, még december elején. A szomszédok napok óta nem látták a közép- korú férfit és élettársát, egy héttel késõbb értesítették a rendõrséget.

A gyilkosságokkal két fiatal férfit gyanúsítanak, egyiküket szerdán fogták el, társáról pedig kiderült, hogy egy másik ügy miatt néhány nappal korábban már õrizetbe vették. A rendõrség szerint a gyilkosságok hátterében elszámolási vita áll.

A holttestekre szerdán bukkantak rá Nagykõrös Bokros Dûlõ városrészében, a pár otthonában. A szomszédok december 11-én értesítették a rendõröket, mert már napok óta nem látták a 48 éves férfit és 42 éves élettársát. Egy járõr kiment a házhoz, ahol megtalálta a holttesteket. Mint kiderült, a párt december 4-én ölték meg.

A rendõrség látókörébe két fiatalember került, egyikük 19, a másik pedig 21 éves. A fiatalabb férfit szerdán fogták el a rendõrök, a társáról azonban kiderült, hogy egy korábbi rablás miatt már õrizetbe vették. A páros egy hipermarketbõl próbált meg lopni, de lebuktak, egyikük pedig bántalmazta a biztonsági õrt, így került a rendõrök kezére napokkal korábban.

A gyilkosságok hétterében elszámolási vita áll. A meggyilkolt pár férfi tagja a fiatalabb gyanúsított apjánál dolgozott, akitõl - elmondásuk szerint - egy nagy köteg pénzt vett el. A két fiatal felkutatta, hol lakik a férfi, és elmentek hozzá, majd olyan súlyosan bántalmazták õt is és feleségét is, hogy abba mindketten belehaltak. A pénz azóta sem lett meg - mondta el szombati sajtótájékoztatóján Dr. Ármos Sándor, a Pest Megyei Rendõr-fõkapitányság vezetõje, és Papp Péter, Bûnügyi Igazgató.

A két férfit a bíróság már elõzetes letartóztatásba helyezte. Ellenük különös kegyetlenséggel, több emberen elkövetett emberölés miatt indítottak eljárást.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!