2024. április 27. Szombat, Zita.
 
Véresre verte társát egy diáklányForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-02-26 14:50:32
Összeverekedett két lány szerdán egy nyíregyházi szakközépiskolában. Egyiküknek eltörött az orrcsontja - tudta meg pénteken a Független Hírügynökség.

Brutálisan összeverekedett két lány szerdán egy nyíregyházi szakközépiskolában - értesült pénteken a Független Hírügynökség. A Westsik Vilmos Szakközép- és Szakiskolában egy 16 éves lány egy vita után rátámadt egy nála fiatalabb 9. osztályos lányra. Haját cibálta, falba verte a fejét, amitõl a gyerek állítólag elájult. A támadó a földön fekvõ lányt tovább ütötte. A 15 éves iskolásnak eltörött az orrcsontja, kórházba kellett szállítani. A Független Hírügynökség információi szerint a verekedõ lány szüleit értesítették a pedagógusok, de õk nem jelentek meg az intézményben.

Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendõr-fõkapitányság szóvivõje megerõsítette a hírt, pénteken elmondta: súlyos testi sértés miatt eljárás indult a társát bántalmazó 16 éves középiskolás lány ellen. A tanúvallomásokból eddig egyértelmûen nem derült ki, konkrétan mi váltotta ki a verekedést, mert mindenki mást mond. Az egyik verzió szerint az bõszítette fel az idõsebbet, hogy nem fértek be egymás mellett az ajtón.

Halász Zoltán, a nyíregyházi Westsik Vilmos szaközépiskola igazgatója a Független Hírügynökségnek elmondta: belsõ vizsgálatot, fegyelmi eljárást indítanak az iskolában szerdán történtek tisztázására.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!