2024. május 3. Péntek, Tímea, Irma.
 
Egy ellopott pulóver vezetett a gyilkossághozForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-04-13 12:13:32
Halálra késelt egy középiskolás diákot egy 16 éves fiú hétfõn délután, Dunaújvárosban. A városban márciusban több fiatalkorú bûnözõ került rendõrkézre, akik gyerekeket raboltak ki, ...

és rettegésben tartották a környéket, de gyilkosság még nem történt. Az önkormányzat gyertyás megemlékezésre hívja az embereket.

A fiatal egy háromfõs társasággal autózott, amikor meglátott egy fiút, akin a korábban ellopott pulóverét vélte felfedezni. Odalépett hozzá, számon kérve, hogy került rá a holmi. Ezután került elõ a pulóveres fiúnál lévõ kés, amivel szúrt. A 19 éves megkéselt fiú olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítást követõen életét vesztette. A helyi kereskedelmi szakközép végzõs tanulója volt.

A rendõrök a helyszínen beszerzett adatok és információk alapján, rövid idõn belül elfogták a 16 éves késelõ fiút. Ellene halált okozó súlyos testi sértés elkövetése miatt indult büntetõeljárás. Az áldozat társaságában lévõ két fiút csoportos garázdasággal gyanúsítják a nyomozók.

Kedden délután négykor gyertyás felvonulás indul a gyilkosság helyszínérõl, a Bercsényi útról az iskoláig, ahova a meggyilkolt fiú járt. A polgármester és a két alpolgármester a rendõrkapitánnyal ezután a dunaújvárosi rendõrség épületében sajtótájékoztatót tart.

Ilyen durva eset még nem történt a városban és nem szeretnék, ha a késõbbiekben lenne, ezért szervezték a megemlékezést, és a sajtótájékoztatót- mondta a Független Hírügynökségnek Kálmán András, polgármester.

Március elején rövid idõ alatt öt fiatalkorú bûnözõ került rendõrkézre Dunaújvárosban, akik gyerekeket raboltak ki, és rettegésben tartották a környéket. Nem sokkal korábban egy idõs asszonyt vert meg egy fiatal lány nappal az utcán, majd a táskájával elrohant, ellene körözést adtak ki.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!