2024. május 2. Csütörtök, Zsigmond.
 
Tanárnõje szúrta mellkason a diáklánytForrás: RTL Hírek
Utolsó módosítás: 2010-08-03 10:37:43
Szurkáló tanár Dunaújvárosban. Egy 34 éves tanárnõ mellkason szúrt a hétvégén egy 16 éves lányt, aki be akart mászni az ablakán.
A lány elõtte állítólag hosszasan zaklatta a nõt, aki még a rendõröket is kihívta. A furcsa történet egyes hírek szerint korábban kezdõdött. A lapok azt állítják, intim viszonyba került egymással a tanárnõ és a 16 éves lány. Az RTL Híradónak nyilatkozó tanárnõ ezt cáfolja.

A 16 éves lány annak a háznak az egyik födszinti ablakán dörömbölt, ahol a 34 éves nõ lakik, aki végül életveszélyesen megsebesítette. A nõ elõször a rendõrséget hívta, de amikor kijöttek, a fiatal lány elbújt, majd késõbb újra visszament. Akkor már az ablakrácsra is felmászott. Az egyébként angol és drámatanárként dolgozó nõ egy konyhakéssel akarta elijeszteni, de végül egy szúrás eltalálta a lányt. A tanárnõ csak az RTL Híradónak nyilatkozott.

„Nem akartam megszúrni egyáltalán, azt akartam csak, hogy menjen haza.”

A lányhoz azonnal mentõt hívott az éppen nála lévõ egyik barátnõje.

„Súlyos, életveszélyes sérülésekkel hozták be a kislányt, õ megkapta a megfelelõ kezelést, az állapota stabilizálódott, és mára túl van az életveszélyen” – mondta Dr. Mészáros Lajos, a Szent Pantaleon Kórház fõigazgatója.

Sajtóhírek szerint a tanárnõ és a lány között - aki egyébként nem volt a tanítványa - korábban bizalmas viszony volt, de kapcsolatuk megromlott, és ez vezetett idáig. De a nõ ezt cáfolja. Azt mondja, ismeri ugyan a lányt és néha beszélgettek, de nem voltak barátok.

- Akkor Ön szerint a sajtó honnan vette, hogy Önök között egyfajta bizalmi, szerelmi viszony volt, és ez szerelemféltésbõl történt?

„Ez egy nagyon jó kérdés, és szeretném kikérni magamnak. Ilyenrõl szó sem volt, nem tudom, fogalmam sincs, hogy honnan veszik.”

A tanárnõ azt mondja, nem szándékosan szúrt. A rendõrség életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítja. Szabadlábon védekezhet.

Hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás ehhez a témához.
Hasonló hírek 
Kedvenc hírek
Ön még nem rakott semmit a kedvencek közé!